תוכנה להסרטת מסך-

• הוסף לסימניות
זקוקה לתוכנה חינמית טובה ויעילה לההסרטת (הקלטת וידאו) של המסך כולל סאונד מתוך המחשב (ולא הקלטת סאונד חיצוני).

וכדי שהדרישה תהיה ברורה יותר אתן דוגמא: יש מצגת שרצה לי כעת על המסך במשך כמה שעות טובות- אני רוצה להקליט את המצגת+הסאונד.

אפשרי?

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה, אבל זה חשוב לי ממש לשעתיים הקורבות.
אח"כ כבר לא כל כך רלוונטי- יש כזה דבר?

• הוסף לסימניות
דווקא עלה אשכול אתמול שדנו בדיוק הבנושא הזה, אם אני לא טועה העלו שם תוכנה אחרת, אני מצרף לינק לתוכנה שאני ממליץ עליה, שימי לב שהיא דורשת התקנה של DirectX 9 אם אני לא טועה
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=145617

• הוסף לסימניות
טריו, איך מפעילים את התוכנה שהעלית?
הורדתי, התקנתי.
התקנתי גם DirectX 9.
התוכנה נפתחת, כתוב לי ללחוץ על 'התחל סטרים'- ואחרי הלחיצה אני מקבלת את הוראת השגיאה הזו:

קבצים מצורפים

• שגיאה.jpg
    KB 42.5 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
את הגדרת את התוכנה שתשדר מהמחשב שלך לנט, תיכנסי להגדרות ותשני את זה לקובץ מקומי, תראי בוידאו שצרפתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה