תוכנה למקלדת שליטה

• הוסף לסימניות
האם מישהו יכול להעלות לפה תוכנה פשוטה למקלדת שליטה.
צריכה את זה רק בשביל לנגן.
תודה

• הוסף לסימניות
launchpad?
את כולה להוריד אפליקציה פשוטה לטאבלט, אני מניח שיש גם למחשב.

• הוסף לסימניות
נראה לי שלא הובנתי נכון
יש לי מין אורגנית שצריך לחבר למחשב ואז בעזרת תוכנה מסוימת ניתן לנגן.
את התוכנה הזאת אני מחפשת...

• הוסף לסימניות
הוא מתכוון לתוכנה שיש בה צלילים, שאז הוא יחבר את הקלידים וינגן עם הצלילים שבתוכנה.

• הוסף לסימניות
תוכנה עם פלאגינים... מידי בלע''ז.
אם את רוצה לעשות את זה טוב, זה יעלה לך הרבה כסף. גם אם תלכי על תוכנה פרוצה, הפלאגינים (הצלילים) עולים המון. אלא אם כן משתמשים בברירת המחדל של התוכנה, שזה אומר צלילים ''מחשביים'', ולא מתקרבים להיות אותנטיים.

• הוסף לסימניות
יו, נראה לי אני עצמי לא מבינה...
ככה, הבן שלי בן 6 התחיל ללמוד נגינה. חיפשתי עבורו אורגן וחברה שלי הביאה (בחינם :)) מקלדת שליטה. כל מה שאני צריכה זה שזה ינגן ויפיק צלילים (לא חייב איכותי). האם יש תוכנה כזאת חינמית להוריד?

• הוסף לסימניות
חחח
מקלדת שליטה זה לא דבר שאמור להתאים לילד בן 6 :)
תקני לו אורגנית הכי פשוטה בבר כל ב-100 ש''ח, זה יצא זול יותר ופחות כואב בראש.

• הוסף לסימניות
יש תוכנות חינמיות ליצירת מוזיקה, שאפשר להשתמש בהם עם מקלדת שליטה.
אולי זה יכול לעזור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה