כללי תוכנה לעץ יוחסין?

• הוסף לסימניות
שמעתי שיש תוכנה בה אפשר לבנות עץ יוחסין משפחתי. מישהו יודע? למישהו יש? אפשר להעזר?:)

• הוסף לסימניות
זו תוכנה ע"ב אתר
זה בחינם (למרות שיש אפשרות לשדרג דברים בתשלום)
אבל העיקר זה מדהים
לפני שאתם נכנסים תכינו הרבה שעות פנויות ;)

http://www.myheritage.com/

• הוסף לסימניות
יש תוכנה שנקראת דורוטרי - Dorotree
תוכנה בעברית ונחמדה מאד...
תכתבי בגוגל דורוטרי או אילן יוחסין ותמצאי את זה בקלות
יש גירסאת ניסיון באתר שלהם להורדה

• הוסף לסימניות
אני לא מצליח להוריד שום אפשרות להורדות עצי יוחסין אולי תכוון אותי או תשלח לי במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
זה מאוד דחוף לי לשימוש מהיר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמיS;45227:
זו תוכנה ע"ב אתר
זה בחינם (למרות שיש אפשרות לשדרג דברים בתשלום)
אבל העיקר זה מדהים
לפני שאתם נכנסים תכינו הרבה שעות פנויות ;)

http://www.myheritage.com/

באתר הזה בניית האילן הוא רק חלק מזערי..
תפעילו חיפוש על שם המשפחה שלכם ותמצאו הצלבות עם מגילות יוחסין אחרות, או רמזים ומסמכים על קרובי משפחה נעלמים. זה מדהים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה