תוכנה לעריכת סרטים

• פותח הנושא noas
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום,הבת שלי רוצה לערוך לעצמה סרט לבת מצווה.
היא טוענת שהתוכנה של windows לא מספיק משוכללת בשבילה.
היא אחת שלומדת מהר דברים.
על מה אתם ממליצים? משהו קל ללמידה וחינמי בשבילה?
למישהו יש לתת לי משהו?
אני לא מבינה בזה כלום...
ממש תודה

• הוסף לסימניות
אני הייתי ממליץ על מובי מייקר של 7 windows
ערכתי איתו לפחות 10 סרטים באורך של 30 דקות.
סרטי בר מצווה בת מצווה ועוד.
אפשר להוריד
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לחילופין..

ניתן ללמוד עריכה בסיסית של פרמייר או אדיוס
ולנצל את ההזדמנות
להפיק משהו ראשוני ועדיין באיכות יותר טובה ממובי מייקר
לפרטים 0504110354

• הוסף לסימניות
וגאס. מותק של תוכנה.
פשוטה ומובנת.

• הוסף לסימניות
נראה לי בשביל ילדה בת 12 שלומדת לבד
יש את יוליד וידאו סטודיו עם הרבה אפקטים וכו'..

Ulead: Videostudio v11
<TABLE style="WIDTH: 80%" align=center><TBODY><TR><TD>תקציר/תאור:

תוכנת העריכת סרטים והפקת תקליטורי DVD לכל אחד שרוצה ליצור סרטים איכותיים, מקצועיים, מצגות מכוונות ו-DVD בצורה הקלה והמקצועית ביותר. גרסת הפלוס כוללת את כל כלי העריכה מהגרסה הסטנדרטית וגם כלים יחודיים וכוחניים התומכים גם בעריכה ויצירה של HD DVD, תמיכה בסראונד 5.1, בפורמט AVCHD ומכיל ערכה של פילטרים לתיקון ויצירה. חבילת כלים לעריכת וידאו המגיעה עם ממשק אינטואטיבי ומעוצב אשפים רבים לעזרה ואפקטים רבים Ulead VideoStudio הוא כלי מצוין ההופך תמונות שרשרת אל סרט וידאו מלהיב התוכנה מגיעה עם מאה סוגי אפקטים כל אחד וההגדרות שלו בנוסף תוכלו להוסיף מוזיקת רקע על ידי מקרופון חיצוני או cd ואפקטים לכניסה ויציאה כמו כן תוכלו לשמור את הסרט כקובץ וידאו ולשלוח לחברים כאימייל

</TD></TR><TR><TD class=dira></TD></TR></TBODY></TABLE><TABLE><TBODY><TR><TD class=thumbwrap1>
</TD></TR></TBODY></TABLE><TABLE style="WIDTH: 100%" align=center><TBODY><TR><TD><TABLE cellSpacing=0 align=center><TBODY><TR><TD>
</TD><TD>
</TD><TD>
</TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR></TBODY></TABLE>
<TABLE style="WIDTH: 80%" align=center><TBODY><TR><TD>תקציר/תאור:

תוכנת העריכת סרטים והפקת תקליטורי DVD לכל אחד שרוצה ליצור סרטים איכותיים, מקצועיים, מצגות מכוונות ו-DVD בצורה הקלה והמקצועית ביותר. גרסת הפלוס כוללת את כל כלי העריכה מהגרסה הסטנדרטית וגם כלים יחודיים וכוחניים התומכים גם בעריכה ויצירה של HD DVD, תמיכה בסראונד 5.1, בפורמט AVCHD ומכיל ערכה של פילטרים לתיקון ויצירה. חבילת כלים לעריכת וידאו המגיעה עם ממשק אינטואטיבי ומעוצב אשפים רבים לעזרה ואפקטים רבים Ulead VideoStudio הוא כלי מצוין ההופך תמונות שרשרת אל סרט וידאו מלהיב התוכנה מגיעה עם מאה סוגי אפקטים כל אחד וההגדרות שלו בנוסף תוכלו להוסיף מוזיקת רקע על ידי מקרופון חיצוני או cd ואפקטים לכניסה ויציאה כמו כן תוכלו לשמור את הסרט כקובץ וידאו ולשלוח לחברים כאימייל

</TD></TR><TR><TD class=dira></TD></TR></TBODY></TABLE><TABLE><TBODY><TR><TD class=thumbwrap1>
</TD></TR></TBODY></TABLE><TABLE style="WIDTH: 100%" align=center><TBODY><TR><TD><TABLE cellSpacing=0 align=center><TBODY><TR><TD>
</TD><TD>
</TD><TD>
</TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR></TBODY></TABLE>

• הוסף לסימניות
אפשר להוריד אותה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה