כללי תוכנה מדהימה לPDF

• הוסף לסימניות
בהמשך לשאלה של "סטודנטית" "איך להוסיף דפים בPDF"
לתועלת הרבים תוכנה פשוט מדהימה (לא זוכר מאיפה יש לי אותה) שמחברת ומפצלת PDF בשניות
מאז שמצאתי את התוכנה הזאת זה עשה לי חיים קלים בPDF
(לתשומת לב! התוכנה עובדת אך ורק בסביבת "Java" -קישור להורדת "ז'וואה"
http://java.com/en/download/index.jsp
(

קבצים מצורפים

• 43.rar
    3.9 MB · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
ואם כבר דיברנו על PDF אז הנה עוד תוכנה (הורדתי מאתר "לדעת") לעריכת PDF בעיברית מלאה

קבצים מצורפים

• Foxit PDF Editor 2.2.1.rar
    6.7 MB · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
ואם כבר פעמים דיברנו על PDF ;) אז הנה מדפסת PDF שעובדת גם על ווינדוס 7 64 ביט

קבצים מצורפים

• דרייבר PDF החדש -יש להתקין את שני החלקים.rar
    9.4 MB · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
ממה שבדקתי FOXIT אינה חינמית.

בכל אופן אני משתמש בתוכנה החינמית הזאת:
http://www.pdfill.com/pdf_tools_free.html

היא מעולה - מאפשרת ארגון סדר דפים, הוצאת דפים, מיזוג קבצים, חיתוך וסיבוב דפים, ועוד (לא עריכה של תוכן הקובץ).

לדעתי דרייבר המדפסת PDF החינמי הטוב ביותר הוא PDFCREATOR. הוא גמיש מאוד, ומאפשר שמירה במגוון פורמטים נוספים מלבד PDF.

• הוסף לסימניות
יש למישהו מוסג עם אפשר להוסיף PDF מספרים על הדפים? למשל 1-2 למטה של הדף. ועם אפשר נא להסביר איך, (יש לי אקרובט)
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מה לא;812507:
יש למישהו מוסג עם אפשר להוסיף PDF מספרים על הדפים? למשל 1-2 למטה של הדף. ועם אפשר נא להסביר איך, (יש לי אקרובט)
תודה

יש אפשרות לעשות זאת רק באקרובט עם תוספים,
איזה אקרובט יש לך?
ואם את צריכה דחוף אוכל לעשות לך את העבודה.

• הוסף לסימניות
יש לי אקרובוט פרו, זה לא דחוף תודה רבה, הסברה איך לעשות את זה יהיה יותר טוב
ועוד פעם תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מה לא;812507:
תודה

בבקשה הדרכה קצרה, למי שיש פלאגינים...

קבצים מצורפים

• Snap_2012.07.10 14.52.14_002.png
    KB 113 · צפיות: 10
  • Snap_2012.07.10 14.52.31_003.jpg
    KB 288.6 · צפיות: 15

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה