תוכנה מעולה למיטוב המחשב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chani2006;1165077:
הורדתי ופעלתי לפי ההוראות אבל קרו לי כמה דברים שלא ביקשתי, שקשורים למערכת. קצת מפחיד לדעתי.
לדוגמה- האייקונים של "התחל" ושל "שולחן עבודה" השתנו למשהו מיושן כזה.
ואגב, לא שמתי לב לשינוי משמעותי במהירות של המחשב. (הוא היה במצב סביר עוד קודם.)
אנשים תיזהרו.

זה קרה גם לי!! המחשב נראה מוזר... אי אפשר להכנס למחשב שלי... וכאילו נעשה איתחול למחשב.... מי יכול לעזור?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיטי 123;1193048:
זה קרה גם לי!! המחשב נראה מוזר... אי אפשר להכנס למחשב שלי... וכאילו נעשה איתחול למחשב.... מי יכול לעזור?

מחכים ל"בעל הדבר"....

• הוסף לסימניות
הפעלתי שוב את המחשב והוא חזר לעצמו
(כך נראה כרגע)
אני אבדוק ששום דבר לא נעלם לי / לא עובד לי
ואאדכן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיטי 123;1193075:
הפעלתי שוב את המחשב והוא חזר לעצמו
(כך נראה כרגע)
אני אבדוק ששום דבר לא נעלם לי / לא עובד לי
ואאדכן

לי התוכנה לא עשתה כלום! לא שינתה ולא גרעה...

• הוסף לסימניות
המחשב שלי לא מזהה תוכנה עם סיומת RAR
מי יכול לעזור?
תודה!!!!!

• הוסף לסימניות
לא מחק לי כ-ל-ו-ם!!!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
התוכנות האלה הם בדרך כלל טובות, אבל מכיוון שהם מנקות הרבה דברים צריך לשים לב שלא יורידו דברים שצריך ויעשו שגיאות למערכת (כמו שקרה כאן לכמה).
אז או שתשתמשו ב CCLENER, שהיא פחות "אלימה"... או שתקחו סיכון קטן.
בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה