תוכנה עדכנית לדחיסת תמונות לעלאה לאתר

• הוסף לסימניות
אשמח אם מישהוא יוכל לעלות פה או להפנות אותי לתוכנה רלונטית לדחיסת תמונות לפני העלאה לאתר
יש תוכנה של מייקרוסופט בשם Microsoft Office Picture Manager
אבל לא ראיתי שהיא קימת באופיס 2013 אולי מישהוא יודע מה מחליף אותה
תודה מראש

• הוסף לסימניות
הכי טוב - פוטושופ, מצב של שמירה לווב.
אם אין אפשרות, אז מפעל הפורמטים.

• הוסף לסימניות
לידיעה, אם זה בוורדפרס, יש תוספים רלוונטיים שעושים זאת. אבל על השרת. כלומר זמן טעינה גבוה.

לכן, בכל מקרה מומלץ להקטין רזולוציה קודם. אקשן קטן בפוטושופ, מריצים על כל התיקיות. זהו.

• הוסף לסימניות
מה שכתבתם איך שאני מבין זה להקטין רזולוציה פואמט וכו
אני מדבר על דחיסה אחרי זה ולא כתוסף

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shuki53;2316593:
מה שכתבתם איך שאני מבין זה להקטין רזולוציה פואמט וכו
אני מדבר על דחיסה אחרי זה ולא כתוסף

זה לא רק עניין של רזולוציה. תעשה שמירה לווב בפוטושוט בלי שינוי רזולוציה, ותראה איך שהקובץ יורד בפי כמה.

• הוסף לסימניות
אפשר לעשות על הרבה תמונות ביחד?

• הוסף לסימניות
תודה על העזרה

• הוסף לסימניות
https://imageresizer.codeplex.com/

תוכנה מדהימה להקטנת תמונות לצורך עלאה לאתר - קיבלתי ממקימי אתר
יש לך שם לבחור ב-4 אפשרויות הקטנה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מגה;2316694:
https://imageresizer.codeplex.com/

תוכנה מדהימה להקטנת תמונות לצורך עלאה לאתר - קיבלתי ממקימי אתר
יש לך שם לבחור ב-4 אפשרויות הקטנה

סגור בנטפרי יש אפשרות להטריח לעלות לפה או למקום אחר תודה מראש

• הוסף לסימניות
תבקשו שיפתחו לכם
אין באתר הזה כלום! פותחים את האתר ובצד יש מקום להורדה של התוכנה. (גם לי בתחילה היה חסום אבל פתחו לי מהר מאוד)

• הוסף לסימניות
FormatFactory
תוכנה מצוינת להקטנת תמונות וסרטונים.

• הוסף לסימניות
אני רואה שכבר S976 כתב לך על התוכנה שכתבתי לעיל.
בכל מקרה, תוכנה מומלצת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה