דרוש מידע תוכנות גרפיקה לא עולות לי אחרי שהתקנתי windows 11

• הוסף לסימניות
התקנתי windows11 וכל התוכנות של גרפיקה לא עולות לי- פרימייר, אילוס, פוטושופ וכו'
מה עושים?
עדיף לחזור לwindows 10 או שיש איך לסדר את זה?

• הוסף לסימניות
אין לי מושג
ההוא שקניתי ממנו את המחשב התקין לי אותם

• הוסף לסימניות
היגיע הזמן לרכוש אותן חוקית ולהינצל מחשש גזל

• הוסף לסימניות
כי ווינדוס 11 לפי הבנתי לא נותן תוכנות פרוצות.....
נותן גם נותן
התקנתי windows11 וכל התוכנות של גרפיקה לא עולות לי- פרימייר, אילוס, פוטושופ וכו'
מה עושים?
עדיף לחזור לwindows 10 או שיש איך לסדר את זה?
כל מקרה לגופו וכאן נראה שבעקבות השדרוג קרו כמה שיבושים ואולי פשוט צריך להתקין מחדש

• הוסף לסימניות
אולי כדאי קודם לאפס את המחשב אם אתם יכולים, כדי למחוק את השאריות מההתקנות הקודמות.
מה זה אומר לאפס?
הסרתי את ההתקנה של התוכנות האלה בלוח הבקרה
ואם כבר אז יש שם מלא תוכנות שאין לי מושגגג מה הם, איך אפשר לדעת מה התוכנות שחייבות להיות במחשב ומה סתם התקנתי בלי צורך?

• הוסף לסימניות
מה זה אומר לאפס?
ואם כבר אז יש שם מלא תוכנות שאין לי מושגגג מה הם, איך אפשר לדעת מה התוכנות שחייבות להיות במחשב ומה סתם התקנתי בלי צורך?
באיזה איזור את ?
אם את קרובה אוכל לעזור לך

• הוסף לסימניות
מה זה אומר לאפס?
הסרה רגילה איננה מסירה הכל, אבל תנסו להתקין מחדש אולי זה יעבוד עכשיו.
אם לא, אולי כדאי לאפס את המחשב, תשאלו כאן ואענה.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם!!
הצלחתי להתקין את התוכנות...
אם יש למשהו מידע לחדש לי בעניין כל התוכנות שמופיעות בלוח הבקרה אשמח..
חלק מוכרות וחלק בכלל לא אבל פוחדת להסיר תוכנות בלי לדעת מה זה יגרום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה