דרוש מידע תוכניות כביסה - כמה זמן?

• הוסף לסימניות
קניתי מכונת כביסה בוש 8 קילו,
וכל התוכניות הסטנדרטיות ארוכות ממש :
כותנה בין 3 ל3.5 דעות
סינטטי שעתיים חצי.
האם ככה זה בכל המכונות החדשות ? או שזה דבר שלא ידעתי שצריך לברר עליו...

יש לי אופציה של "speed perfect" שמקצרת ביותר מחצי את האורך - אבל האם זה על חשבון איכות הכביסה?

האם כל מי שקונה היום בוש מכבסת 3.5 שעות הרתחה??
(הייתי רגילה לכבס הרתחה בסביבות שעתיים וכביסה רגילה כשעה וחצי)

אשמח להכוונה.

• הוסף לסימניות
לי יש בוש והכי ארוך זה נראה לי 2.5 שעות משו כזה... וזה בהרתחה
כביסה רגילה באזור השעה וחצי

• הוסף לסימניות
בעקרון התוכניות יותר ארוכות כי זה יותר חסכוני, בעיקר מבחינת כמות המים. האופציה של "speed perfect" אמור לנקות אותו דבר. אני משתמשת בו הרבה פעמים ולא ראיתי הבדלים משמעותיים.

• הוסף לסימניות
נראה לי שההבדל הוא רק בחשמל
בתוכנית המקוצרת היא עובדת יותר חזק לכן היא צורכת יותר חשמל
מבחינת הנקיון אין הבדל
אני משתמשת מתוכניות המקוצרות בזמנים צפופים, כשאני צריכה לתקתק מכונות....
כשאין לחץ אני משתמשת בתוכנית הארוכה.

• הוסף לסימניות
אתן אומרות זאת בוודאות שאין הבדל מבחינת ניקיון?
כי הוא מקצר את האורך ביותר מחצי
לדוגמא סינטטי של 2:20 הוריד ל50 דקות...

• הוסף לסימניות
זה הרבה פעמים גם על חשבון כמות הכביסה שאפשר להכניס
לדוג' 7 קילו במכונה ארוכה
5 במכונה קצרה
(זה מופיע על הצג לכמה קילו התוכנית)
הכביסה יוצאת נקיה רגיל
זולל יותר חשמל (אולי גם מים, לא ידוע לי)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
האם יש למישהי את המכונה הנ"ל (בוש 8 קילו) ומצאה שם תוכנית של שעה וחצי - שעתיים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה