דרוש מידע תוכנית ללא הגבלה בנטפרי (x2one) - למי יש נסיון?

• הוסף לסימניות
התפרסם לאחרונה שספק זה נותן תוכנית גלישה ללא הגבלה ב50 ש"ח.
נפח הגלישה שלי כיום לא מספיק (חוץ מהכאב ראש של להתקשר להגדיל נפח ואז להמתין... ולהמתין...) ואני מעונין לעבור אליהם, למי יש נסיון איתם?
הכל בסדר? יש קליטה? אין נפילות? מהירות סבירה?
(אני משתמש בנטסטיק).

מודה מראש לכל המגיבים ומשתפים מנסיונם.
(מעיון בפורום נטפרי לא יצאתי עם מסקנות ברורות ועדכניות).

• הוסף לסימניות
עברתי אליהם לפני חודשיים, הגלישה שלהם מתבססת על תשתית של פלאפון ואצלי בבית הקליטה של פלאפון יותר חלשה, כשהבאתי למישהו שהקליטה של פלאפון אצלו יותר חזקה זה עבד יותר טוב.
בכללי זה עובד מצויין ולא עושה בעיות, מומלץ לבדוק קודם עם מכשיר של חברת פלאפון בבית אם יש קליטה טובה ואם כן אז זה שווה.

• הוסף לסימניות
אנא, אני זקוק לעוד מידע, אשמח אם בעלי הנסיון יחלקו עמנו את נסיונם.

• הוסף לסימניות
יש לי 109 (כמעט בטוחה)
אני משלמת 70 ש"ח ל10 גיגה.
גם אותי זה מענין....
הכונה כנראה ל- 019.
כן, ובאר. אל. משלמים 56 ש"ח ל10 ג'יגה, ופה 50 ש"ח ללא הגבלה.
לכן זה כ"כ מפתה, אבל אולי 'הזול עולה יקר'...

• הוסף לסימניות
אני ב 019 משלמת 39 על הספק + 15 על נטפרי ל10 גיגה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מנסיון עובד מצוין,
אך כמובן תלוי בקליטה המקומית וכן באיכות הנטסטיק

• הוסף לסימניות
או שזה לא 019 או שזה לא המחיר...
RL ספק מצויין עם שירות מיוחד ואישי.
אתה צודק שהשירות שלהם בסדר (לא הייתי כותב 'מיוחד'), אבל בכל אופן אין סיבה לשלם יותר ולקבל פחות מבחינת נפח גלישה.
ולכן רציתי לברר האם מקבלים ב x2one את מה שהם מבטיחים ללא בעיות, ומה טיב השירות, וכנ"ל.

• הוסף לסימניות
או שזה לא 019 או שזה לא המחיר...
RL ספק מצויין עם שירות מיוחד ואישי.
טוב... לא לרדת עלי.
כתבתי טעות..
אני ב019
יש לי 40 גיגה
ומשלמת 70 ש"ח לחודש + 15 ש"ח לנטפרי.
האם להחליף ספק (יש לי נסטיק-סים) זה פשוט כמו להחליף ספק לפלאפון?

• הוסף לסימניות
אני משווק את כל סוגי נטפרי למינהם ובאופן אישי אחרי שהתשמשתי בכל החברות אני משתמש ב
x2one ומרוצה מאוד מהמהירות וכמובן לא נגמר
חשוב לציין שהיעילות המרבית והבסיסית היא בנסטיק דור 4 וכן חשוב לדעת שזה מבוסס על רשת פלאפון ומי שקצת מבין יודע שרשת פלאפון קולטת יותר טוב במרחב היינו בתוך דירות וכ"ש מרתפים אין קליטה אבל במדברות הרים וגבעות קולט יותר טוב מסלקום ופרטנר
ולכן אני משתמש עם נסטיק שיש לו וויפי קליטה אלחוטית והוא מונח בחלון ואז הוא קולט ממש בסיסי כי אצלינו הקליטה של פלאפון חלשה ובכל אופן עובר את כולם השכן שלי בקומה אחרונה ניסה כשהנסטיק במרפסת והגיע למהירות של 60!!! בסלקום נטפרי הגעתי מקסימום ל מהירות 6!
וכעת בסטנדרט אף פעם לא פחות מ 15-30 עם קליטה חלשה
בכל אופן המעונינים
ניתן לפנות אלי באישי אני שולח בדואר
עלות סים 50 ש"ח לכל החברות תומכי נטפרי
[למעט 019 סים חינם (מעדיף לא למכור )
נסטיק דור 4 עם קליטה אלחוטית 280 ש"ח
בהצלחה
חשוב ! מי שלא מתמצה כלל שיפנה לחנות קרובה לביתו שיעזרו לו אין לי זמן וכח לסייע מרחוק למי שלא מבין כלל רק סיוע קל למי שמכיר

כל טוב

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ומשלמת 70 ש"ח לחודש + 15 ש"ח לנטפרי.
את יכולה להתקשר לשירות לקוחות שלהם (1800019019) ולבקש שיעדכנו לך את התכנית לתעריף של 50 ש"ח בחודש.
הם הורידו את המחיר ל50 ש"ח בגלל התחרות עם x2one .

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם.

הייתי שמח לשמוע עוד מידע ונסיון מבוסס שימוש מבעלי נסיון עם הספק הזה, בבקשה.

• הוסף לסימניות
אני כ"כ משוכנע שזה טוב
מי שיקנה ולא יהיה מרוצה יקבל 40 מתוך 50 ש"ח חזרה
מותנה למי שיש נסטיק דור 4 עם קליטה אלחוטית ומניח אותו באזור החלון
וכמובן רק למי שיש יראת שמים
להזמנות בפרטי

• הוסף לסימניות
אני כ"כ משוכנע שזה טוב
מי שיקנה ולא יהיה מרוצה יקבל 40 מתוך 50 ש"ח חזרה
מותנה למי שיש נסטיק דור 4 עם קליטה אלחוטית ומניח אותו באזור החלון
וכמובן רק למי שיש יראת שמים
להזמנות בפרטי
מה מניח אותו באזור החלון? אני עובד עם המחשב ועם הנטסטיק על השולחן כמו בן אדם, כונתך שבכל פעם שרוצים להשתמש עם הנטסטיק צריך לקום עם כל הציוד ולגשת לחלון???
זה נשמע גרוע...

• הוסף לסימניות
כנראה שאני לא יודע על מה הוא מדבר, מה שאני מכיר (ואני לא מתמצא) זה נטסטיק שתוקעים אותו לתוך המחשב כמו דיסק אונקי, לא ידעתי שיש עוד משהו.
אפשר לפרט? וסליחה על הבורות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה