דרוש מידע תוכנית ללא הגבלה בנטפרי (x2one) - למי יש נסיון?

• הוסף לסימניות
לא ראיתם מה כתבתי
אני מדבר על נסטיק עם קליטת WFI שהוא עומד בחלון ואתה על הספה
או במשרד או היכן שאתה רוצה והקליטה טובה

• הוסף לסימניות
נכון, אני עכשיו מבין למה התכונת, אבל לי אין עם ויפי, רק רגיל (כמו אונקי), אז כדאי לעבור אליהם או לא?

• הוסף לסימניות
נכון, אני עכשיו מבין למה התכונת, אבל לי אין עם ויפי, רק רגיל (כמו אונקי), אז כדאי לעבור אליהם או לא?
מי שיודע שיש לו קליטה של פלאפון בבית או בחלון זה בסדר
אבל מי שרוצה שאני יחזיר לו כסף אם הוא לא מרוצה אני מוכן רק בתנאים הנ"ל

• הוסף לסימניות
הוא כנראה התכוון על נטסטיק דור4 עם WIFI
אבל בכל אופן גם נטסטיק דור4 רגיל אם יש קליטה טובה בבית אין סיבה שלא יעבוד טוב
לגבי x2one, בכדי לשפר את השירות והוספת שרתים של נפטרי אין אפשרות לחבר לקוחות חדשים עד שבוע הבא.
בכל אופן תוכלו לברר פרטים בנוגע לכל הספקים בטלפון, במייל או בקישור במופיעים אצלי בחתימה

• הוסף לסימניות
תקשורת כשרה או לא?;) נט פרי חסם את יעד הקישור..אופס וכו'
אם אתה יכול להעלות תמונה ישירות לכאן ע"מ שנבין במה מדובר
לא קוראים לי "תקשורת קשרה" אבל העלתי...

קבצים מצורפים

• 1010.jpg
    6 MB · צפיות: 45
  • הוסף לסימניות
מקפיץ, אשמח לשמוע עוד חוו"ד מבעלי נסיון עם ספק זה.

• הוסף לסימניות
אני היום באר. אל. ואני זקוק לפחות לעשרים ג"ב (שם הם מציעים ללא הגבלה בסכום של 50 ש"ח).

• הוסף לסימניות
@א טראכטער התרשמותי ממה שכתבו בפרום של נטפרי שהם בסדר. יש להם שירות לקוחות טוב ומהירות הגלישה מצויינת.
כמובן שצריך שתהיה לך קליטה טובה של חברת פלאפון באזור שלך. עלות סים 50 ש"ח.
אם אתה לא חושב שתעבור את ה40 GB יש לך גם ב019 תכנית של 40 גיגה באותו מחיר - 50 ש"ח, עם קליטה של פרטנר, ואם אתה מצטרף דרך המשווקים של נטפרי אז הסים חינם. אם זה דרכם זה עולה 10 ש"ח. שירות הלקוחות שלהם מצויין וזמין 24 שעות.

• הוסף לסימניות
אם כבר , אני מעוניין לדעת גבי המסלול של X2One בנייח שכולל קו טלפון, יש למישהו מידע בעניין?

• הוסף לסימניות
עד היום ידעתי שצריך או בזק או הוט לתשתית, האם זה נכון?

• הוסף לסימניות
זה נכון חלקית,
צריך תשתית רק של בזק - אם רוצים נטפרי
או של הוט,
כיום יש אפשרות לנייד את התשתית של בזק לחברות אחרות, מה שנקרא בנדל

• הוסף לסימניות
כמה אתם משלמים לנטפרי כולל תשתית וספק?
בבזק אני משלמת 120 ש"ח, אני רוצה לעבור, כי שמעתי שיש אפשרויות זולות יותר, איך עושים את זה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@א טראכטער התרשמותי ממה שכתבו בפרום של נטפרי שהם בסדר. יש להם שירות לקוחות טוב ומהירות הגלישה מצויינת.
כמובן שצריך שתהיה לך קליטה טובה של חברת פלאפון באזור שלך. עלות סים 50 ש"ח.
אם אתה לא חושב שתעבור את ה40 GB יש לך גם ב019 תכנית של 40 גיגה באותו מחיר - 50 ש"ח, עם קליטה של פרטנר, ואם אתה מצטרף דרך המשווקים של נטפרי אז הסים חינם. אם זה דרכם זה עולה 10 ש"ח. שירות הלקוחות שלהם מצויין וזמין 24 שעות.

50 ש"ח זה סופי ל - 40 גיגה או שיש עוד 15 ש"ח לנט פרי ?,
אגב יש לך ידיעה אם אפשר לעשות הו"ק דרך הבנק ללא כרטיס אשראי ל 019 ?

• הוסף לסימניות
50 ש"ח זה סופי ל - 40 גיגה או שיש עוד 15 ש"ח לנט פרי ?,
אגב יש לך ידיעה אם אפשר לעשות הו"ק דרך הבנק ללא כרטיס אשראי ל 019 ?
יש עוד 15 לנטפרי.
גם בx2one ה50 זה לא סופי ויש עוד 15 לנטפרי.
לגבי ההוראת קבע אני לא יודע. תשאל את @גישה או שתתקשר לשירות שלהם 1800-019-019.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה