תוכנית ממודד - בית לשיפוץ

• הוסף לסימניות
שלום
קיבלתי היום תוכניות ממודד עבור בית לשיפוץ שאני עובדת עליו.
מרבית הקירות בתוכנית עקומים (כלומר לא בזוית של 90 מעלות ),לטענת המודד זה המצב בשטח.
האם עליי לשרטט מחדש את התוכנית של המצב הקיים עפ"י המידות שהוא מסר או לעבוד עליה כך.
חשוב לציין כי מדובר בנכס שהלקוחות רוצים להמעיט בשבירת קירות ולכן המצב בפועל בשטח חשוב.
לי לא נראה מקצועי להוציא תוכנית שאינה בקוים ישרים,אך זוהי פעם ראשונה שאני עובדת עם מודד ואשמח לעזרה ממי שיש לו ניסיון.
תודה יובל

• הוסף לסימניות
תמיד כדאי ללכת לשטח ולראות איך באמת ניראים הקירות ואפילו,למדוד לבד!
מודדים בד"כ מודדים מאד "מרובע" -וצריך לראת בעין!!
אני עכשיו סימתי ב"ה לשפץ דירה גדולה,והקירות היו עקומים---צריך לדעת מאד בחכמה איך לשחק עם המצב הנתון. המון הצלחה!

• הוסף לסימניות
אם זה ענין של מעלה אחת או שתיים בעקימות- אפשר ליישר ולו בשל העבודה המדוייקת בתכנון ובתכניות העבודה שמתבלבלת מאד כשהקווים לא 90/ 45 מעלות
אם זה יותר מזה- אין אפשרות להתעלם וחייבים להתמודד עם העוקם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה