דרוש מידע תוכנית פרד"ס לחרדים - מישהו?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
ממש שואה?
תאי גזים ומחנות עבודה?
חבל שלא אמרת את זה לסבא שלי ז"ל..
דווקא אמרתי את זה לסבא שלי שגזרו לו את הפאות וריססו לו את הראש עם חומר כימי והכריחו את הילדים שלו לגדול בקיבוצים.
דווקא אמרתי את זה לאלו שאמרו לסבתא שלי שאין עבודה ויקחו לך את הילדים אם לא תכניסי אותם למסגרות חינוך שהם קובעים.
הייתי שמח להגיד את זה לסבא שלך זצ''ל אני בטוח שהוא היה מסכים איתי היטב.
מנין שהמחטיא את האדם יותר מן ההורגו? שההורג הורג בעולם הזה ויש לו חלק לעולם הבא, והמחטיא הורגו בעולם הזה ובעולם הבא.

• הוסף לסימניות
לא יאומן שכתוב בכותרת של פרוג הפורטל של החרדים,
חרדי משמעותו חרד לדבר השם,
זה מאוד ''חרד'' לדבר השם לשתף פעולה ולעבוד עם המדינה שעושה שואה לעם ישראל במשך 75 שנים,
שהעבירו את הסבים והסבתות של חצי מהעם שלנו על הדת.
שבזמן שאתה שוקל ללכת ולשרת בשב''כ הם משתמשים באותו שב''כ ומוסד לפגוע בחרדים.
לא יאומן שהפרוג הזה עוד מציע את זה בתור פרסומת לחרדים וכולם שותקים.
אני גם בטוח שהם ימחקו את זה כמו כל דיקטטורה שכאילו נותנת לך במה לדיבור אבל ברגע שמעיזים להעביר עליהם ביקורת הם ישר מוחקים את זה.

כתוב שיוון החשיכה עינהם של ישראל,
מה זאת אומרת החשיכה? דהיינו שלפחות פעם שאדם היה עובר עבירה הוא היה מתבייש בה והיה מזדעזע בעצמו שהוא יורד למקומות נמוכים כאלה, אבל אחרי שיוון הגיעו הם עשו את זה בפרהסיה בלי שום בושה ועם טענות ותירוצים שזה לגיטימי לחלוטין. אוי לאוזניים שכך שומעות אוי לעיינים שכך רואות!
מה שמעניין שאין לך בעיה להשתמש בפלטפורמה ה'מקולקלת' הזו כדי לחפש דירה בבית שמש או לצרכים אחרים.

בור ששתית ממנו מים אל תזרוק בו אבן.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה