כללי תוכנת בלנדר

• הוסף לסימניות
יש למשהו הדרכה על תוכנת בלנדר?
תודה

• הוסף לסימניות
א. המקום של זה הוא בפורום תלת מימד...
ב. יש המון ביוטיוב, וברחבי האינטרנט.
ג. יש ספר NOOB TO PRO מבוסס ויקיפדיה (חינמי, אם אספיק אבדוק היכן יש לי).
ד. יש ספר ללימוד ממש מן הבסיס המיועד לבתי ספר וכו' (גם אותו יש לי, אם אספיק - אבדוק היכן יש לי).
ה. יש גם אתר ישראלי "בלנדר ישראל", גגל ומצא נחת.

• הוסף לסימניות
יש לי אח שיש לו אתר שמסביר על בלנדר (הוא גם נמצא בפורום כאן...יניב גרשוני)
בלוג: הרפתקאות ב 3D
Join to Dropbox !
http://db.tt/jb75hgI
הצלחות

• הוסף לסימניות
כשאת פוגשת את האח הזה תמסרי לו שהוא חסר לנו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוגב ברדה;839980:
א. המקום של זה הוא בפורום תלת מימד...
ב. יש המון ביוטיוב, וברחבי האינטרנט.
ג. יש ספר NOOB TO PRO מבוסס ויקיפדיה (חינמי, אם אספיק אבדוק היכן יש לי).
ד. יש ספר ללימוד ממש מן הבסיס המיועד לבתי ספר וכו' (גם אותו יש לי, אם אספיק - אבדוק היכן יש לי).
ה. יש גם אתר ישראלי "בלנדר ישראל", גגל ומצא נחת.

תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה