תוכנת סמפליטיוד

• הוסף לסימניות
יש למישהו את תוכנת "סמפליטיוד"?

• הוסף לסימניות
לשימוש פרטי בבית ולהקלטת אירועים בהם אני מנגן.

• הוסף לסימניות
תוכנה לא מומלצת לא מומלצת לא מומלצת!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י PBיסטית;1520313:
תוכנה לא מומלצת לא מומלצת לא מומלצת!!!!!

מותר לשאול למה...:confused:

• הוסף לסימניות
ישנה, לא מספיק איכותית ביחס למה שיש היום לשוק להציע, קשה לתפעול

עוד??

• הוסף לסימניות
קיובייס- הכי מומלצת לציבור שלנו- כי היא קליטה נוחה ומעולה
אאם את\ה רוצה ברמה מאוד גבוהה זה פרוטולס-

• הוסף לסימניות
קיובייס היא תוכנה מידי כבדה וקשה - את פרוטולס אני לא מכיר.
ומעניין - דווקא רוב!!! האורגניסטים וכו' שמנגנים באירועים משתמשים משום מה בסמפליטיוד.
מה דעתכם על אאודסיטי? לא יודע, המראה שלה מיושן כזה...

• הוסף לסימניות
לקיובייס יש גם גירסה קלה- אני למשל קניתי כרטיס קול של חב' לקסיקון בכלי זמר, וקיבלתי ביחד איתו התקנה של קיובייס קלה. (שזה אומר פחות אפקטים ופחות ערוצים, אבל אם צריך אותה רק לאירועים ולא להקלטות כבדות- לכאורה זה מספיק בהחלט)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י PBיסטית;1521610:
ישנה, לא מספיק איכותית ביחס למה שיש היום לשוק להציע, קשה לתפעול

עוד??

יש גירסה חדשה גם זה לא מומלץ?
(גירסת MAGIX Samplitude Pro X2 Suite 13.1.0)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלפא ביתא;1523282:
לקיובייס יש גם גירסה קלה- אני למשל קניתי כרטיס קול של חב' לקסיקון בכלי זמר, וקיבלתי ביחד איתו התקנה של קיובייס קלה. (שזה אומר פחות אפקטים ופחות ערוצים, אבל אם צריך אותה רק לאירועים ולא להקלטות כבדות- לכאורה זה מספיק בהחלט)

למיטב ידיעתי עם הכרטיס קול של לקסיקון מקבלים קיובייס זמני שאחרי חודש חודשיים מפסיק לפעול

• הוסף לסימניות
האם יש דרך בקיובס להוציא כמה רצועות בבת אחת מבלי להדגיש כל רצועה ולהוציאה בנפרד ולחכות.....עד שיגמור?
בסמפליטוד אפשר לסמן לחתוך רצועות ולערוך את אירוע צ'יק צ'ק ולמיטב ידיעתי זהו היתרון הגדול של סמפליטוד על קיובס לפחות לאורגניסטים שצריכים להוציא איזה 30 40 רצועות מכל חתונה.

(אולי יש איזשהו דרך של עריכה מהירה גם בקיובס, בכ"א לא מה שידוע לי)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גורם בכיר;2244764:
האם יש דרך בקיובס להוציא כמה רצועות בבת אחת מבלי להדגיש כל רצועה ולהוציאה בנפרד ולחכות.....עד שיגמור?
בסמפליטוד אפשר לסמן לחתוך רצועות ולערוך את אירוע צ'יק צ'ק ולמיטב ידיעתי זהו היתרון הגדול של סמפליטוד על קיובס לפחות לאורגניסטים שצריכים להוציא איזה 30 40 רצועות מכל חתונה.

(אולי יש איזשהו דרך של עריכה מהירה גם בקיובס, בכ"א לא מה שידוע לי)

ג"א מצטרף. זו הסיבה שאני צריך את הסמפליטיוד. היום אני משתמש בקיובייס וזה סיוט לייצא את הרצועות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה