כללי תוכנת עימוד חדשה - בחירה מרובה

• הוסף לסימניות
אני מסתפק האם להכניס לתוכנת עימוד החדשה את התכונה של בחירה מרובה,
בוורד יש אפשרות לבחור כמה בחירות לא רציפות, על ידי החזקת קונטרול ובחירה עם העכבר.
וכן כאשר עושים חיפוש אפשר ללחוץ על 'חפש במסמך ראשי' ולקבל את כל המקומות התאומים לחיפוש - נבחרים.

לעומת זאת באינדיזיין לא ראיתי אפשרות של חפש הכל רק החלף הכל, וגם לא ראיתי אפשרות לבחירה מרובה.

מה דעתכם, האם התכונות הנ"ל שוורד תומך בהן חשובות? או שאפשר לוותר עליהן וכמו שעושה אינדיזיין?

• הוסף לסימניות
עוד דבר שיש רק בוורד זה בחירה של בלוק טקסט בתוך פסקה, עם ALT והעכבר.
זה דבר שימושי בשביל טיפול במסמכים שעברו OCR

• הוסף לסימניות
האפשרות הראשונה שימושית בהחלט.

• הוסף לסימניות
באינדיזיין לא ראיתי אפשרות של חפש הכל
אפשרות החיפוש באינדי די רחבות,
לתיבת טקסט, מסמך, כל המסמכים הפתוחים
Untitled-3.jpg

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני מסתפק האם להכניס לתוכנת עימוד החדשה את התכונה של בחירה מרובה,
בוורד יש אפשרות לבחור כמה בחירות לא רציפות, על ידי החזקת קונטרול ובחירה עם העכבר.
וכן כאשר עושים חיפוש אפשר ללחוץ על 'חפש במסמך ראשי' ולקבל את כל המקומות התאומים לחיפוש - נבחרים.

לעומת זאת באינדיזיין לא ראיתי אפשרות של חפש הכל רק החלף הכל, וגם לא ראיתי אפשרות לבחירה מרובה.

מה דעתכם, האם התכונות הנ"ל שוורד תומך בהן חשובות? או שאפשר לוותר עליהן וכמו שעושה אינדיזיין?
מה ההפסד אם עושים את זה

• הוסף לסימניות
מה ההפסד אם עושים את זה
כל פיתוח זה זמן, ויש המון מה לפתח, אז תחילה משקיעים את הזמן בדברים חשובים יותר ואם נשאר זמן משקיעים בחשובים פחות.
באשכול זה אני מנסה לברר עד כמה זה חשוב.

• הוסף לסימניות
כל פיתוח זה זמן, ויש המון מה לפתח, אז תחילה משקיעים את הזמן בדברים חשובים יותר ואם נשאר זמן משקיעים בחשובים פחות.
באשכול זה אני מנסה לברר עד כמה זה חשוב.
בוורד אני חושב שזה די חשוב, אבל לא קריטי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה