עזרה תוכנת פורמט פקטורי

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
אני מנסה להוריד את פורמט פקטורי, וה ESET כותב לי כל הזמן ש: "נמצאה אפליקציה העלולה להיות לא רצויה"
מה זה אומר? ואיך אני יכול להוריד את פורמט פקטורי בצורה תקינה שלא עושה בעיות למחשב?
תודה לכל העונים.

• הוסף לסימניות
זה תוכנה בקוד פתוח שמאפשרת להמיר קבצים בלחיצה ימנית על הקובץ בסייר קבצים,
נוחה מאוד, ואמינה כיון שזה קוד פתוח.

החסרון לא מאפשר מיזוג ועוד אפשרויות שיש בפורמט פקטורי.
דוגמה בתמונה.

1726498370299.png

• הוסף לסימניות
זה תוכנה בקוד פתוח שמאפשרת להמיר קבצים בלחיצה ימנית על הקובץ בסייר קבצים,
נוחה מאוד, ואמינה כיון שזה קוד פתוח.

החסרון לא מאפשר מיזוג ועוד אפשרויות שיש בפורמט פקטורי.
דוגמה בתמונה.

צפה בקובץ המצורף 1773951
תודה!!!
אין לך מושג איך עזרת לי!!
היתה לי בעיה עם הפורמט פקטורי שמסיבה עלומה לא הצלחתי בשום אופן להוריד אותה למחשב,
הפתרון שהבאת ממש הציל לי את הקבצים!
אין מילים

• הוסף לסימניות
אודה מאוד אם מישהוא יכול לעלות לכאן את הקובץ של ההתקנה של פקטורי
משום מה נטפרי חוסם לי את הקישור שהובא למעלה

• הוסף לסימניות
יש למישהו את הישום של התוכנה פורמט פקטורי לשלוח לי לשלוח לי למייל או לפה שיהיה לתועלת כולם?

• הוסף לסימניות
מה עושים כשזה נחסם לי? האתר הרשמי ואפילו שביטלתי את האנטי וירוס?
משתמשים באפשרויות אחרות. אפשר כנראה לעקוף את החסימה, אבל מאחר וזה לא סתם נחסם עדיף שלא
יש המון אתרים חינמיים להמרות של קבצים, פשוט לחפש בגוגל *** to *** (לדוגמה PDF TO PNGׂ).
יש גם תוכנות חינמיות, פשוט לעשות גוגל:)

💙 חנה בת יהודית לרפו"ש 💙
https://www.prog.co.il/threads/1048870

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה