תוכנת ציור

• הוסף לסימניות
שלום רציתי לדעת כיצד ניתן להשיג תוכנות ציור כמו פטושופ,מנגה וכדו'?
האם יש בעיה של גנבה בהורדה של תוכנות אלו?(אם לא אשמח לשמוע על אתרים טובים להורדה).
אם אכן יש בעיה הייתי רוצה לדעת איך ניתן להשיג בלי בעיות.
אשמח לקבל תשובות!:):):)

• הוסף לסימניות
לפי הפסיקה שאני קיבלתי, זה כן גזל
אפשר להשתמש בmypaint שהיא חינמית ודי טובה
אבל לא מספקת מענה להכל.

• הוסף לסימניות
יש עוד תוכנות ציור חינמיות טובות, אין ספק שMyPaint מאוד נוחה אבל באחרות יש יותר כלים (ואל דאגה הם עובדים עם המפתחים של הראשונה ביחד)

Krita תוכנת ציור מבית KDE, יש לה תכונות רבות וגם את המברשות שיש בMyPaint לרוע המזל היא עובדת רק עם לוחות גרפים של וואקם, המטרה של התוכנה זה ליצור אלטרנטיבה לפיינטר מבית קורל...
הורדה של התוכנה לוויינדוס.

Gimp Painter מדובר על הסבה של תוכנת Gimp לתוכנת ציור, היות ומדובר בסך הכללי על אלטרנטיבה לPS אז היא מלאה בכלים ופילטרים, הממשק מותאם לציור כך שכל מה שמחפשים נמצא מתחת ליד, שילוב מברשות של MyPaint.
וידאו דוגמה מגרסת המפתחים.
זה אתר המפתח, הוא סיני אז לא להבהל.

• הוסף לסימניות
יש בעיה הלכתית, מוסרית...
בעיה טכנית אין בדיוק.
לא מצאתי תוכנות חינמיות שמחליפות את מנגה, שהיא תוכנה מדהימה לאיור וגם לא יקרה במיוחד -
יש לה גם גרסה קטנה במחיר ממש נמוך אבל שווה את הגדולה.
את התוכנות ש'טרו' מציע כתחליף לפוטושופ לא ניסיתי,
עם מייפיינט לא הסתדרתי בכלל!

• הוסף לסימניות
תודה על התשובות, אין לי בעיה לשלם קצת כסף אם צריך,
השאלה כמה ואיפה קונים(בלי שירמו אותי)?
אשמח לתשובות!:):)

• הוסף לסימניות
לרוב התוכנות יש גרסאות ניסיון של חודש שאת יכולה להוריד חינם כדי להתנסות.

• הוסף לסימניות
באיזו צורה ירמו אותך?
זו אותה התוכנה בכל מקום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רז חדד;906261:
תודה על התשובות, אין לי בעיה לשלם קצת כסף אם צריך,
השאלה כמה ואיפה קונים(בלי שירמו אותי)?
אשמח לתשובות!:):)

מה זה קצת?
10 ש"ח או חמישים?!
מדובר באלפים!

• הוסף לסימניות
אפשר לקנות את החבילה הקטנה של פוטושופ בבערך 700 ש"ח.

• הוסף לסימניות
התוכנה הקטנה של מנגה - 50$, הגדולה 200$.
קניתי דרך אריג'נט את הקטנה,
את הגדולה דרך הקבוצה שארגן פה דן ברלב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;906783:
התוכנה הקטנה של מנגה - 50$, הגדולה 200$.
קניתי דרך אריג'נט את הקטנה,
את הגדולה דרך הקבוצה שארגן פה דן ברלב.
כנ"ל :)
הקטנה מוצעת למכירה, כמעט שלא השתמשתי בה.

• הוסף לסימניות
צריך לשאול רב, יתכן שיש מקום להתיר בתוכנות מחו"ל שמסתבר שכל הבעלים גוים.

• הוסף לסימניות
שמעתי שאם אתה מתכנן לקנות בעתיד אין בכך בעיה
משום שכל האיסור הוא מניעת רווח אם באמת אתה בודק את המוצר ואם הוא מתאים לך תקנה -אין מניעת רווח
אבל לזה יש גרסת נסיון

אגב לא לשכוח שלרב בעלי המחשבים הנייחים כיום יש ווינדוס פרוץ -בעיה הלכתית שכן אם לא התה אפשרות לפרוץ -כולם היו קונים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dvoradi;906976:
צריך לשאול רב, יתכן שיש מקום להתיר בתוכנות מחו"ל שמסתבר שכל הבעלים גוים.
ההיתר של גניבה מגויים תואם להכשר רבנות בערך...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה