תוכנת 'ראומפלן' - לרכישה (התעניינות ראשונית)

• הוסף לסימניות
שלום לכם אישים יקרים ומעצבים נכבדים.

אשמח לדעת אם מי מכם יודע היכן ניתן לרכוש את התוכנה 'ראומפלן' לעיצוב פנים ?
מה עלותו ? איזה סדר גודל (בסביבות ה-2,000 או באזור ה- 15,000 ש"ח)?
האם הוא מצדיק את המחיר ? האם הוא אכן 'הכי הכי' בתחום העיצוב ?
אשמח לכל מידע בנושא תוכנה זו.
אם יש עדיפות למישהו - ניתן להשיב לי גם באישי.
תודה ענקית לכולכם ושיהיה לכולנו קיץ פורה ומצליח בעזרת השם.

• הוסף לסימניות
יש תוכנה ישראלית בשם רולינום שיצאה לאחרונה עובדת על אותו עיקרון
הם עושים פה רישום להדרכה חינמית
לי אישית לא יצא לעבוד ע"ז ואין לי אחוזים בתוכנה ;)רק מעבירה למתעניינים...
https://register.gotowebinar.com/register/508256245307977996

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש תוכנה ישראלית בשם רולינום שיצאה לאחרונה עובדת על אותו עיקרון
הם עושים פה רישום להדרכה חינמית
לי אישית לא יצא לעבוד ע"ז ואין לי אחוזים בתוכנה ;)רק מעבירה למתעניינים...
https://register.gotowebinar.com/register/508256245307977996
ראומפל תוכנה יקרה מאד ולא ניתנת לפריצה
עלות כ-8000 שח לשנה

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה