מידע שימושי תוכנת ריגול לצילום מסך

• הוסף לסימניות
אני מחפש תוכנת ריגול לצילום מסך של המחשב כל הזמן

נסיתי לחפש ברשת ויש רק באנגלית ואני לא מסתדר

תודה מראש

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
יש את התוכנה הזו להסרטת מסך: (תוכנה מעולה)

קבצים מצורפים

• oCam_v13.0.0.0.zip
    6.8 MB · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
אני מקווה שאתה יודע שברוב המקרים מדובר במשהו פלילי.
אין לי מושג למה אתה הולך להשתמש בזה אבל בבית משפט זה לא יעזור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;1293681:
אני מקווה שאתה יודע שמדובר במשהו פלילי.
אין לי מושג למה אתה הולך להשתמש בזה אבל בבית משפט זה לא יעזור.

אסור לי להתקין כזה על המחשב של עצמי??
או במחשבי העובדים וכמובן להודיע להם שכזה דבר מותקן?

• הוסף לסימניות
גם אם מדובר על המחשב שלך ברגע שאת נותנת למישהו להיכנס ממנו למייל שלו בלי להודיע לו כי שכחת את בבעיה.
בקיצור אני מניח שאפשר אם את מודיעה אבל זה מזמין צרות אם שכחת להודיע.

• הוסף לסימניות
אם אני לא מודיעה כלום,
אני אוסרת לגעת במחשב שלי ואני מעונינת לוודא כשזה קורה גם אם אני לא בשטח,
באיזה טענה חוקית אסור לי להתקין את זה על מחשב שלי?

אם אני מודיעה או כותבת בגדול זה כן חוקי?
כי אם כן אולי אסתפק בשלט:)

• הוסף לסימניות
במקרה זה אני מניח שאין בעיה אבל כמובן איני עורך דין.

• הוסף לסימניות
אני לא חושב שיש בעיה להתקין את זה על מחשב של העבודה, כמובן שהעובדים יודעים את זה. (איזה עובד נכנס למיל הפרטי ? או גולש לאתרים לא לצורך העבודה ?? המחשבים מיועדים נטו לעבודה :) )

המטרה של זה היא למעקב אחרי העבודה (לא להכנס לקישקע של העובדות, אלא לראות אם יש מה לשפר בתשובות שעונים ללקוחות, במהירות הקלדה, בהתנהלות נכונה וכדומה)

במחשב האישי שלי בבית ? לא נראה לי שמישהו יכול לאכוף עלי משהו.

• הוסף לסימניות
יש תוכנה מעולה לנושא ששומרת צילומי מסך כל כמה שניות שמגדירים לה (כמדומני עם אפשרות שליחה למייל) עוקבת אחרי מחיקת/העתקת קבצים, שומרת הקלדות של סיסמאות, ועוד ועוד'..
אחרי שמתקינים אותה כמעט ולא ניתן לאתר אותה (למשתמש ממוצע) והיא עולה רק לאחר הקלדת קיצורי דרך הקבועים מראש.

הבעיה הגדולה שהיא מזוהה ע"י רוב האנטי וירוס כווירוס...

התוכנה נקראת spy007 (כמה מפתיע)

בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה