תוכנת APT לניהול מוסד, מה אתם אומרים, שווה?

• הוסף לסימניות
שלום,
אשמח לשמוע ממי שיודע בבקשה, האם התוכנה עונה על כל הצרכים של ניהול מוסד עם תלמידים תרומות וכל המסתעף, ושאין באגים.

אשמח לחוו"ד.

• הוסף לסימניות
נראה לי הזוי לשלם 25-30 אלף ש"ח על התוכנה הזאת [בפריסה של 5 שנים - הקניה + דמי השירות]
במחיר הזה תוכל לפנות לבית תוכנה שתבנה לך תוכנה מותאמת אישית...
אני משתמש עם התוכנה, והיו לי באגים שהפסידו לי יותר מכמה אלפי שקלים...

היה כאן אשכול בעבר הרחוק

אם אתה רוצה יש לי חבר שעובד בת"ת וקנה איזה תוכנה לאחרונה, אוכל לברר אצלו.
אם כן, פנה אלי באישי.

• הוסף לסימניות
אתן דוגמא לחסר פשוט ונחוץ בתוכנה.

קנינו את התוכנה לפני מספר שנים. עם קניית התוכנה, רצינו לעדכן נתונים של שנים אחורה. חלק נכבד מהנתונים היה פנקסי שיקים של משכורות ומלגות. כידוע, כל פנקס זוכה למספור רציף של 25 השיקים שבו... לא היה לי ספק שבלחיצת כפתור אוכל למלא רשימה של כל 25 השיקים, וכל שאצטרך הוא רק לעדכן את הסכומים, השמות והתאריכים. ומה מסתבר? אין אפשרות כזו.

יצרתי קשר עם החברה, ולאחר תחנונים הם הסכימו להוסיף לי אפשרות כזו, ב-2,300 ש"ח... ויתרתי כמובן.

אך הדבר מלמד פרק או שניים על התוכנה...

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות,
המליצו לי על תוכנת עסקים, מישהו מכיר?

• הוסף לסימניות
שמעתי מכמה
שהתוכנות שלהם די טובות
אבל שזה מלא באגים
ואם לוקחים מהם זה משתלם רק בתשלום חודשי ולא קניה מראש

תנסו לבדוק
את חברת פריזה ומיניסופט
כמו כן חיפוש בגוגל

• הוסף לסימניות
אני לא יודע מה לומר
אבל מנסיון בניית תוכנה זה משהו מורכב מאוד ולרוב קצת יקר
אני אישית חשבתי שחבל לשלם את ה20,000 ש"ח עבור התוכנה (יתר דיוק 15,000 לפני מע"מ ולפני שירות חודשי ליוזר 1)
פניתי לטכנאי פרטי שיבנה לי תוכנה מתאימה לצרכים שלי

בינתיים הוא עוד באמצע פיתוח ואני לא כ"כ מרוצה
לטענתו בהמשך הוא יוסיף עוד מס' דברים

לפי מה שזה נראה כעת זה לא היה כ"כ כדאי
בימים הקרובים אני מקווה לקבל ממנו עדכון לכמה דברים שכנראה יקלו מאוד על עבודתי (כך ע"פ דבריו)
ברגע שיהיה עדכון אני אשתדל לעדכן בל"נ

• הוסף לסימניות
@הסכת ושמע כמה שילמת לו?

בכל מחיר, לא שווה לקנות מוצר שאבא שלו יש לו ק"נ תרוצים על כל באג.
ועל כל שינוי קטן, שכשם שפרצופיהם וכו' זה לפעמים מקשה מאוד על הלקוח
דורשים המון כסף בנוסף על ה30...

• הוסף לסימניות
מעבר למחיר של התוכנה בשביל תמיכה צריך לשלם קרוב ל300 ש"ח לחודש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה