תוכנת IDM - להורדות באינטרנט מעסיקה את המחשב?

• הוסף לסימניות
שמתי לב לדבר מענין.
אחת לתקופה - שבוע - שבועיים, אולי פחות, לא תמיד אני ליד המחשב, אני רואה את הדיסק הקשיח עובד קשה למספר דקות. זה ממש תוקע את המחשב והופך הכל לאיטי.
בדקתי במנהל המשימות, וראיתי שמי שמפעיל אותו זו תוכנת IDM - מנהל הורדות באינטרנט. הוא גם גוזל את משאבי המעבד בזמן הפעולה.
למישהו יש מושג -
א. מה הוא עושה?
ב. האם ניתן לבטל זאת?

• הוסף לסימניות
ה IDM היה באמצע הורדה או סתם ככה?
כשה IDM מסיים להוריד קובץ הדיסק הקשיח עובד קשה כיוון שהתוכנה מחברת את כל חלקי הקבצים שהורדו לקובץ אחד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shlomi5263;1681161:
ה IDM היה באמצע הורדה או סתם ככה?

לא נעשתה הורדה כלל. אין לו גם תזמון כלשהו להורדות.
כשהוא עובד קשה, אני מפסיק את התוכנה ממנהל המשימות, והדיסק הקשיח מיד נרגע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1681195:
לא נעשתה הורדה כלל. אין לו גם תזמון כלשהו להורדות.
כשהוא עובד קשה, אני מפסיק את התוכנה ממנהל המשימות, והדיסק הקשיח מיד נרגע.

לכמה זמן הדיסק עובד קשה? (אם אתה לא מנטרל את התוכנה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shlomi5263;1681224:
לכמה זמן הדיסק עובד קשה? (אם אתה לא מנטרל את התוכנה)

משהו כמו שתי דקות.

• הוסף לסימניות
נסה להתקין גירסה אחת אחורה ולבדוק אם זה גם קורה אז.

• הוסף לסימניות
אין לי גירסה אחרת. יש לי גרסה 6.18

• הוסף לסימניות
יו זה ישןןןןןןןןןן תוריד מהרשמי

• הוסף לסימניות
מישהו יכול בבקשה להביא קישור להורדה של התוכנה idm

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
--

• הוסף לסימניות
כן זה התוכנה

• הוסף לסימניות
וואו תודה רבה
איין לי מילים
זה כבר מותקן במחשב
אף פעם לא ענו לי כ"כ מהר
יישר כוחך
תזכה למצוות יעבדוך עמים ישתחוו לך לאומים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה