תוכנת nero לצריבה- למי יש את קובץ ההתקנה?

• פותח הנושא imb
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מצאתי כמה קישורים ובכולם לא הצלחתי להפעיל את התוכנה
למישהו יש קישור להורדת התוכנה? או אולי, יותר טוב, קובץ ההפעלה בעצמו?

תודות
ושבת שלום לכולם

• הוסף לסימניות
פעם הורדתי כל מיני קבצי הפעלה לנרו, לא זוכרת מה עובד ואיזה גרסא זה בדיוק.
אבל אני לא מצליחה להעלות משום מה. מייל?

• הוסף לסימניות
לפי מה שאני זוכר הקובץ התקנה הוא אותו אחד גם של הדמו וגם של הגירסה המלאה פשוט צריך לשים קוד אחר

• הוסף לסימניות
אני מניח שאת משתמשת בוינדוס ויסטה או 7 נכון?

• הוסף לסימניות
יש לי תוכנת צריבה חינמית שהורדתי מתיבת החברים של נתיב, תוכנה הדומה מאוד לנרו. משום מה אני לא מצליחה להעלות את הזה לכאן, אם זה מענין אותך תודיעי לך במייל את כתובת המייל שלך ואשלח לשם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ASUS;394243:
אני מניח שאת משתמשת בוינדוס ויסטה או 7 נכון?
למה אתה שואל? יש בעיה לנרו עם וינדוס 7? כי אני גם רציתי את הנרו והטכנאי אמר שהיא לא מתאימה או משהו כזה
אשמח לדעת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י studio dv.d;394576:
למה אתה שואל? יש בעיה לנרו עם וינדוס 7? כי אני גם רציתי את הנרו והטכנאי אמר שהיא לא מתאימה או משהו כזה
אשמח לדעת...

לא נראה לי שיש בעיה, לי יש את הנרו על וינדוס 7 והוא גם עובד מצוין

• הוסף לסימניות
נרו עובד מצויין בוינדוס 7 השאלה איזה גירסה של הנרו... הגירסאות הישנות לא נתמכות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה