תולעי עץ- נא עזרתכם

• הוסף לסימניות
עכשיו, לכבוד פסח, ניקוי מאבק ולרסס ישירות על שדרות הדפים K600 זה מצוין.
אמר לי פעם מומחה גדול, שכל תרסיס לחרקים קוטל ומונע בריסוס ישיר רק שהK600 מיועד לספרים , לא הורס ולא מכתים - מנסיון. [לא של טרמיטים לתקפ"צ]

• הוסף לסימניות
בתור עזרה ראשונה:
K300
והרבה.
(רק תפתחו חלונות...)

פעם ניסינו על רהיט בתור עזרה ראשונה, וזה מיגר אותם לחלוטין.
[רק תבדקו שאין עוד רהיטים שנדבקו...]

• הוסף לסימניות
מישהו יודע מה זה?
האם זה יכול להדביק?
אם כן איך אני מוציא את זה מהבית בלי שזה ידביק את הבגדים?

קבצים מצורפים

• IMG_4120.JPG
    IMG_4120.JPG
    2.3 MB · צפיות: 10
  • IMG_4119.JPG
    IMG_4119.JPG
    6.1 MB · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
אם תוכל לצלם את האבקה שהם משאירים אולי אצליח להפתיע אבל יש לי חומר הדברה שהועיל לי לאחר התייעצות עם מלא מדבירים וחכמים
או שתשאיר את הטלפון שלך אם אתה בבני ברק נשאר לי מהחומר

קונים אותו בפתח תקווה ומזריקים אותו לחורים עם מזרק רפואי

זה מפתיע לטובה ומזיק לפרנסת הרבה מדבירים

לא האמנתי לזה עד שקניתי מתוך ניסיון אחרון ונואש לפני פירוק הארון וכו'

• הוסף לסימניות
עיקר השאלה שלי זה האם זה מדביק, ואת מה.
האם זה יכול לעבור דרך בגדים וכדו' למקומות אחרים ולבתים אחרים?
זה רהיט יד שתים ואין לי ענין להשקיע בו יותר מידי

• הוסף לסימניות
אם יש ספק אין ספק
במיוחד אם זה רהיט יד2
תזרוק אותו ככל היותר מהר

על פי הידוע התולעים בכל תחום זה דבר שממשיך הלאה לארוחה הבאה .....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה