תומכת לידה בבני ברק

• הוסף לסימניות
יש לכן להציע תומכת שהיא לא רק אנושית ונעימה אלא גם מקצועית ויודעת .
ובאותו ענין, מישהי מכירה תומכת בשם צוקרוב ויכולה להמליץ עליה? באישי

• הוסף לסימניות
התומכת רייזי שפירא!
דוברת עברית, אנגלית, צרפתית ואידיש
מקסימה ותומכת בכל שלבי הלידה בצורה מקצועית ביותר ומכל כל הלב!!!
מניסיון, הופכת את הלידה לחויה!!!!
אם תרצי, המספר שלה הוא: 03-8080010

• הוסף לסימניות
דווקא בבני ברק?
יש לי מישהי מדהימה במודיעין עילית, אם מעניין אותך, פרטים באישי.

• הוסף לסימניות
פנינה אדלר - אין עליה!
מקצועית מאוד מאוד ומדהימה
(היא גם מרצה לדולות)
הטלפון שלה-0573171003

• הוסף לסימניות
רייזי שפירא- מדהימה!!
הייתי איתה כבר 4 פעמים ואין עליה!

• הוסף לסימניות
מרים דויטש, מקצועית מאד, רגישה, סובלנית, מדהימה!
מאד ידועה בב"ב.
אם את רוצה אברר לך את המס' שלה בשמחה.

• הוסף לסימניות
יש את בלומה רוטנר שהיא מאוד מקצועית!!!

• הוסף לסימניות
אסתי מילר היתה עם אחותי ומאד עזרה לה
052-7175512
בשמחות
בהצלחה

• הוסף לסימניות
רבקה בלומנטל, אין לי מס' שלה
חויית לידה אמיתית!!!

• הוסף לסימניות
יש את שרה בצוף מרחובות. לדעתי מלווה לידות בכל האיזור.
מהכירות אישית היא ממש מיוחדת, לא ליוותה אותי כי היתה תפוסה (לא סגרנו לפני). אבל חברות שלי יצאו בחוויה מאוד טובה מהלידה איתה! היא משתמשת בשמנים, מגע וכל מיני שיטות. והיא בגישה טבעית טבעית.
את הטלפון אפשר באישי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה