התייעצות תומכת לידה - ליל הסדר

• הוסף לסימניות
שלום,
רציתי לדעת האם מקובל שתומכות לידה לא מגיעות ללידות בליל הסדר.
אני רוצה לסגור עם תומכת שאני מכירה והיא אמרה לי שאם הלידה יוצאת בליל הסדר - היא לא מגיעה.
אשמח לדעת האם זה דבר מקובל או שכדאי לי לחפש מישהינ שכן מוכנה להגיע גם בליל הסדר (האם יש דבר כזה?)
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
סיכוי קלוש למצוא מישהי כזו.

• הוסף לסימניות
ממליצה על תומכת מדהימה, אישיות מקסימה, מקצועית ונעימה מאוד.
זמינה גם בחגים מניסיון.
תשאלי אותה אם מגיעה גם בליל הסדר.
סיכוי גבוה מאוד שכן.
0504111314
בהצלחה ובשעה טובה

• הוסף לסימניות
בעיני על כל סיוג בשירות צריך להוריד במחיר

• הוסף לסימניות
לדעתי תתמקדי במעלות אחרות של תומכת לידה.
מה הסיכוי שהלידה תצא בדיוק בליל הסדר? חבל לך לוותר על דברים אחרים בשביל זה.

• הוסף לסימניות
לא יצא לי ליל הסדר,
אבל דולה שכן מגיעה בשבתות, בלידה בתקופת חגי תשרי היו לה הסתגויות, לא ממש זוכרת

יו"כ ודאי אמרה שלא מגיעה, צמה קשה ולא מסוגלת פיזית
לא זוכרת אם על ר"ה גם אמרה שלא באה,
את כל החגים האחרים נראה לי שכן

יכולה להבין מישהי שלא מוכנה בחגים ספציפיים, תחשבי שיכול לצאת לה להפסיד חג אחרי חג...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה