מידע שימושי תומכת לידה -

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1500035:
סליחה על הבורות-זה לשעה?
כי אם הלידה נמשכת 24 שעות, זה כלום, אבל אם שעתיים-זה רצח!!!

הסכום הוא לא לשעה, אלא ללידה!

תאמיני לי שהיה לי הרבה יותר כיף לשלם לה 1000+ ש"ח לרבע שעה (באחת הלידות) מאשר לשלם את אותו סכום עבור 12 שעות (בלידה אחרת) :)

וכמובן שאני ממליצה בעיניים עצומות על שרה מנטל, אין מצב ללדת בלעדיה!!!
אני תמיד אומרת שאם היא תהיה בחו"ל בזמן שאני אצטרך ללדת, אני מסוגלת לרדוף אחריה עד לשם;):eek:

• הוסף לסימניות
על יהודית רוט האגדית - שמעתן? אמפתיה, יר"ש, שיטה טבעית שמקצרת תהליכים ופותרת בעיות באופן בלתי יאמן! והעיקר - סיעתא דשמיא שיש רק לאשה כמותה... 052-7669514

• הוסף לסימניות
על יהודית רוט האגדית - שמעתן? אמפתיה, יר"ש, שיטה טבעית שמקצרת תהליכים ופותרת בעיות באופן בלתי יאמן! והעיקר - סיעתא דשמיא שיש רק לאשה כמותה... 052-7669514
איפה היא תומכת? ירושלים? במרכז?

• הוסף לסימניות
למי יש את הטלפון של
בת ציון ביוביץ מביתר
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע על דולות טובות בירושלים ומחירים.
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה