תוסף חינמי לגלריה בוורדפרס - יש המלצות?

• הוסף לסימניות
אני זקוקה להמלצה לתוסף המציג תמונות - גלריה. [אני יודעת שיש הרבה, ולכן אני מבקשת המלצה:)].
שיהיה חינמי, יפה וקל
תודה

• הוסף לסימניות
איפה כל בוני האתרים?? בעבודה?:)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;n5060386:
עם איזה יש לך נסיון? יש יתרון לאחד מהם? אפשר לראות איך הם נראים ויזואלית באתרים?
וסליחה על השאלות הרבות...

יש לי נסיון עם שלושתם.
  • photo-gallery - מאוד נוח לעבודה. לדוג' השתמשתי בו כאן וכאן
  • התוסף nextgen-gallery, תוסף מאוד ידוע ויש אותו בהמון אתרי וורדפרס. השתמשתי בו באתרים יותר ישנים שלי, כאן וכאן
  • grand-media - תוסף גלריה מעניין, חיפשתי סוג מסוים של הצגת תמונות והגעתי אליו. יש בו עוד כמה פונקציות חינמיות נחמדות.
    השתמשתי בו כאן (בתמונות שמסתובבות עם הכיתוב מתחת לסליידר)
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיה 92;n5060641:
יש לי נסיון עם שלושתם.
  • התוסף nextgen-gallery, תוסף מאוד ידוע ויש אותו בהמון אתרי וורדפרס. השתמשתי בו באתרים יותר ישנים שלי, כאן וכאן
  • grand-media - תוסף גלריה מעניין, חיפשתי סוג מסוים של הצגת תמונות והגעתי אליו. יש בו עוד כמה פונקציות חינמיות נחמדות.
בהצלחה!

תודה על ההשקעה! האתרים גם כן באמת יפים!
הצל בתוסף הזה nextgen-gallery כאן הוא בעיצוב האתר או בגלריה?

• הוסף לסימניות
הגלריה בעמוד ששאלת, היא גלריה של התבנית ולא של התוסף הזה.
בעמוד שאני צרפתי לך, שם הגלריה היא של התוסף.

• הוסף לסימניות
יש לי נסיון עם שלושתם.
בהצלחה!
בתוסף השני nextgen-gallery איך ניתן להגדיר גודל התמונות בגלריה?
האם השתמשתם בגרסה החינמית?
כי אצלי הוא לא נותן להגדיר גודל תמונות, והוא מציג את כולם כמלבנים שוכבים (ולא עומדים כמו שבאתר של בני אמונים).

• הוסף לסימניות
אני צריך תוסף לגלריה, אבל שלחיצה על תמונות הגלריה לא תפתח את התמונה בגדול, אלא שאוכל להגדיר שכל תמונה תהיה קישור לעמוד מסוים באתר.

יש המלצות / הכוונות לתוסף חינמי שניתן לעשות זאת דרכו?

• הוסף לסימניות
אני צריך תוסף לגלריה, אבל שלחיצה על תמונות הגלריה לא תפתח את התמונה בגדול, אלא שאוכל להגדיר שכל תמונה תהיה קישור לעמוד מסוים באתר.

אני חושב שעם אלמנטור

• הוסף לסימניות

יש תוסף שנקרא Creative Portfolio
הוא בעצם פותח לך בלוג נוסף, שם אתה יכול להעלות תמונות
ובאלמנטור פרו, אתה יכול להוסיף וידג'ט 'פורטפוליו'
ולהגדיר של בשאילתא, שיבחר ב Portfolio

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה