נכתב ע"י חיה 92;n5060319:
נכתב ע"י נירוש;n5060386:עם איזה יש לך נסיון? יש יתרון לאחד מהם? אפשר לראות איך הם נראים ויזואלית באתרים?
וסליחה על השאלות הרבות...
נכתב ע"י חיה 92;n5060641:יש לי נסיון עם שלושתם.
בהצלחה!
- photo-gallery - מאוד נוח לעבודה. לדוג' השתמשתי בו כאן וכאן
- התוסף nextgen-gallery, תוסף מאוד ידוע ויש אותו בהמון אתרי וורדפרס. השתמשתי בו באתרים יותר ישנים שלי, כאן וכאן
- grand-media - תוסף גלריה מעניין, חיפשתי סוג מסוים של הצגת תמונות והגעתי אליו. יש בו עוד כמה פונקציות חינמיות נחמדות.
השתמשתי בו כאן (בתמונות שמסתובבות עם הכיתוב מתחת לסליידר)
בתוסף השני nextgen-gallery איך ניתן להגדיר גודל התמונות בגלריה?יש לי נסיון עם שלושתם.
בהצלחה!
- photo-gallery - מאוד נוח לעבודה. לדוג' השתמשתי בו כאן וכאן
- התוסף nextgen-gallery, תוסף מאוד ידוע ויש אותו בהמון אתרי וורדפרס. השתמשתי בו באתרים יותר ישנים שלי, כאן וכאן
- grand-media - תוסף גלריה מעניין, חיפשתי סוג מסוים של הצגת תמונות והגעתי אליו. יש בו עוד כמה פונקציות חינמיות נחמדות.
השתמשתי בו כאן (בתמונות שמסתובבות עם הכיתוב מתחת לסליידר)
אני חושב שעם אלמנטוראני צריך תוסף לגלריה, אבל שלחיצה על תמונות הגלריה לא תפתח את התמונה בגדול, אלא שאוכל להגדיר שכל תמונה תהיה קישור לעמוד מסוים באתר.
יש המלצות / הכוונות לתוסף חינמי שניתן לעשות זאת דרכו?
יש תוסף שנקרא Creative Portfolioאני צריך תוסף לגלריה, אבל שלחיצה על תמונות הגלריה לא תפתח את התמונה בגדול, אלא שאוכל להגדיר שכל תמונה תהיה קישור לעמוד מסוים באתר.
יש המלצות / הכוונות לתוסף חינמי שניתן לעשות זאת דרכו?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים