תוסף לקבצי raw

• הוסף לסימניות
יש לי פה מחשב נייד שלא מזהה קבצי RAW בשום תוכנה
לא בPS, ולא בDPP
יש למישהו תוסף להתקין שיעזור לי?
רב תודות:)
מצורף צילום מסך בPS כשאני מנסה לפתוח קובץ RAW

• הוסף לסימניות
זה קבצים מהמארק III?

• הוסף לסימניות
הוא כותב לך בפסקה השניה מהיכן להוריד את העדכון לתוסף

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;1120810:
הוא כותב לך בפסקה השניה מהיכן להוריד את העדכון לתוסף

ראיתי, אבל אני לא ספיק אינגליש
ומחפשת חיים קלים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ויזואלי;1120819:
הי תודה :)
אבל אין שם את הדגם של המצלמה שלי

כי המצלמה שלך ישנה יותר מהרשימה המצורפת
ולכן היא כבר נמצאת בעדכון הזה

העדכון הקודם 6.2 כלל את המצלמה שלך
ומאז היא ברשימה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;1120825:
כי המצלמה שלך ישנה יותר מהרשימה המצורפת
ולכן היא כבר נמצאת בעדכון הזה

העדכון הקודם 6.2 כלל את המצלמה שלך
ומאז היא ברשימה

אהה הבינותי
המון המון תודה
עזרת לי מאד

• הוסף לסימניות
כדאי גם להוריד את העדכון של הDPP מאתר קנון.

• הוסף לסימניות
היתה לי את אותה בעיה עם ה60D...
ה60D יותר חדשה מפוטושופ CS5 ואין שום 'פלאג אין' שמתאים ל60D (בררתי אחרי שחיפשתי המון!)
כדי לעבוד עם קבצי רואו מה60D שלך תוכלי רק בCS6, זה מה שאני נאלצתי לעשות ושדרגתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1120861:
כדאי גם להוריד את העדכון של הDPP מאתר קנון.

זה בדיוק מה שרציתי לשאול עכשיו.. :)
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה