תוסף שאלות ותשובות לוורדפרס

• פותח הנושא o_r
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
האם אחד מהחברים מכיר פיתרון בצורת תוסף או בצורה אחרת, של דף שאלות ותשובות לאתר וורדפרס קיים.
משהו בסגנון Question2Answer

• הוסף לסימניות
אם זה מה שאתה צריך, למה צריך תוסף?
מה הבעיה להכניס את זה לתוך דף רגיל? רק להדגיש את השאלות בפונט אחר, ורקע.

• הוסף לסימניות
מכיון שיש צורך בתגיות וקטגוריות, ומיון לפיהם
תאריך כל שאלה ותשובה באופן אוטומטי
קידום לכל דף שאלה ותשובה בנפרד
אפשרות לתגובות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י o_r;1178378:
מכיון שיש צורך בתגיות וקטגוריות, ומיון לפיהם
תאריך כל שאלה ותשובה באופן אוטומטי
קידום לכל דף שאלה ותשובה בנפרד
אפשרות לתגובות

בדוגמא שהבאת יש את הדברים האלה? או לפחות חלק מהם?

• הוסף לסימניות
הא... כתבת "דף" אז חשבתי שאתה מתכוון כמו הדף עצמו שציינת. :rolleyes: לא שמתי לב מה זה...;)

ניסית את זה http://wordpress.org/plugins/dw-question-answer/ ?
יש עוד כמה כנראה.
אני עשיתי דבר דומה לבד.
אם תצטרך סיוע, תוכל לפנות אלי.

• הוסף לסימניות
אפשר להוסיף את הפלאגין שציינת לוורדפרס ...

שים לב לאתר שבניתי בזמנו שאלות ותשובות וורדפרס המערכת הזו ניתנת להטמעה באתרי וורדפרס - אני מצרף לך כאן את ההוראות , תסמוך עלי בדקתי את שאר הפלאגינים שציינו פה והתמיכה שלהם בעברית לא טובה בכלל , זה ההוראות למיגרציה עם וורדפרס :
http://www.question2answer.org/wordpress.php

יש להם גם תבניות שעולות כמה דולרים שתומכות יופי בעברית וכאן אפשר להשיג את התרגום של המערכת -
http://www.question2answer.org/addons.php

(יש שם Hebrew) , אני שברתי על זה את הראש :).
המון בהצלחה אני באמת ממליץ על המערכת הזו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה