?בס"ד
שלום,
אשמח לדעת האם יש תוספי תזונה/ויטמנים שנותנים כח ומוטיבציה במשך היום (אפילו בערב) כאילו עכשיו בוקר ויש את שיא האנרגיה? (לאישה מעל גיל 35 שעובדת קשה פיזית ברוך ה' ואינה אוכלת את אבות המזון מחוסר זמן)
בס"ד
שלום,
אשמח לדעת האם יש תוספי תזונה/ויטמנים שנותנים כח ומוטיבציה במשך היום (אפילו בערב) כאילו עכשיו בוקר ויש את שיא האנרגיה? (לאישה מעל גיל 35 שעובדת קשה פיזית ברוך ה' ואינה אוכלת את אבות המזון מחוסר זמן)
להשקיע זמן ולאכול את אבות המזון.
ויטמינים זה לא תחליף לאוכל זה בנוסף.
נכון. הכי חשוב לאכול את המזון עצמו והמינרלים והויטמנים שיצר וברא הבורא בהם הכי מדויק וטוב.אני לט יודעת אם אפשר גם לא לאכול מספיק מזין, גם להיות מעל גיל 35 (שזה לא מבוגרת בכלל אבל כבר לא כוחות של בת 25), גם לעבוד פיזי וגם להיות בערב מלאי אנרגיה.
אני כן יכולה להגיד לך שבעלי עם הנתונים הנ"ל ומאד מחזק אותו תוסף שנקרא 'סופרים' של מקסי הלס.
(עוד משהו שאני יודעת שהיו כאן הרבה אשכולות חלוקים- 'ג'וס פלוס' אומרים שמשפיע על אנרגיה. לי הייתה השפעה על מיגרנות. פחות על אנרגיה ככה שאין לי איתו ממש ניסיון)
(אני לא רוצה שזה ישמע מטיף אבל שווה, שווה, שווה, להשקיע בתזונה. יש דברים שלא משמעותיים מבחינת זמן כמו להשתמש בלחם מקמח מלא או לאפות מממנו כשאופים, עגבניות שרי במקום לחתוך עגבניה רגילה כשאין זמן, לשים במקרר קופסא עם קינואה מבושלת או בורגול- מחזיק כמה ימים וטעים בסלט וכו')
בהצלחה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים