תוספי תזונה להרזיה

• הוסף לסימניות
יש פתרון מיוחד של חברת מרוולס מוצר שנקרא בקרת משקל, המוצר עוזר להרזיה ע"י סיבים תזונתיים ועוד כמה רכיבים טבעיים,
אם את מעונינת בפירוט צרי איתי קשר באישי או בטלפון 057-3159342 אחרי צהרים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י go;668785:
יש פתרון מיוחד של חברת מרוולס מוצר שנקרא בקרת משקל, המוצר עוזר להרזיה ע"י סיבים תזונתיים ועוד כמה רכיבים טבעיים,
אם את מעונינת בפירוט צרי איתי קשר באישי או בטלפון 057-3159342 אחרי צהרים.

תעשי חיפוש קל בפורום על דעת יושביו בעניני מרוולס...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י miris;667954:
אין תרופות פלא. תשכחי מזה.

אני שמעתי על משהו שרץ בעולם ועכשיו הגיע לישראל, חברה שלי שתה את זה והרזתה 15 קילו - מדהים.

אבא שלי עכשיו מתחיל את זה, והוא מוריד כל יום איזה 800 גר' והקטע שחברה שלי לא עלתה מאז, בסביבות חצי שנה

אבל זה תהליך לא קל.
קוראים להם 3 אותיות באנגלית משהו עם gh אני אבדוק לך את זה

זה דבר נורא--
אסור לאכול כלום לא פחמימות לא שומנים בערך רק דגים
ושמעתי שזה גם ממש לא בריא
מי שעושה את זה שיברר טוב טוב

• הוסף לסימניות
אגב, מנסיון, תה ירוק מאוד מזרז הרזיה, הייתי שותה כל יום 1 ליטר תה ירוק ללא סוכר, עשיתי זאת לאחר שקראתי על כך. כמובן בתוך תוכנית תזונה. (לא מתאים להרות ומניקות בגלל שיש בו קפאין)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טוליפ;668944:
(לא מתאים להרות ומניקות בגלל שיש בו קפאין)

לא בגלל הקפאין, בגלל שהוא מכווץ כלי דם - עלול להיות מסוכן.

• הוסף לסימניות
למי שאומרת שלחם קל יבש לה - יש לחם קל של דגניית עין בר, שמומלץ בחום, מלא, משביע ולא יבש בכלל.
ממש לא לאכול אויר.
ואכן, אין כמו קבוצה ושקילה שבועית בזמן קבוע.
ממליצה בחום על מיכל פתל, אנשים שאני מכירה הורידו שם פלאים ושומרים על זה לאורך זמן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טוליפ;668944:
אגב, מנסיון, תה ירוק מאוד מזרז הרזיה, הייתי שותה כל יום 1 ליטר תה ירוק ללא סוכר, עשיתי זאת לאחר שקראתי על כך. כמובן בתוך תוכנית תזונה. (לא מתאים להרות ומניקות בגלל שיש בו קפאין)
לא מתאים להרות ומניקות?
זה מענייין אני לא שמעתי על כך. (ואני עשיתי את זה בהריון וגם בהנקה:))
התה הירוק יש לו מעלות של ניקוי הגוף ובהחלט מרגישים את זה אם סוגרים כל ארוחה עם כוס תה כזו.
הטחפ שלי הוא מקל קינמון ממתיק את השתיה.(שהיא כמובן בלי סוכר כן?)
וגם בריא לזרימת דם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה