תוספת מרשימ--------ה לסעודת פורים

• הוסף לסימניות
חמותי עשתה שנה אחת משו מדהים!
לקחה באגט עסיסי- חתכה לפרוסות בעובי 10 ס"מ בערך, הוציאה את הביפנוכו- ומילאה בחזות חתוכים פיצי עם בצל מטוגן ומלא תבלינים (אפשר למלא בכבדים וכדו') ומעל רוטב...
היה טעים בליגה!
כמובן שצריך להגיש מיד אחרי ההכנה שלא ירטב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוריה ח;962272:
אני עשיתי כמה פעמים עלים של בלינצ'ס, לקחתי תבנית עם שקעים(מאפינס) ובכל שקע פרסתי עלה,
כשמה שנשאר בחוץ הוא על הדפנות.
לאחר אפיה קלה של כמה דקות מוציאים מהתנור,ממלאים, והופכים(יש מעין צורה של כובע)
קושרים על כל כובע בצל ירוק או עירית(הסרט של הכובע) ותוקעים עלה של שמיר(הנוצה)
רעיון פצצתי ופורימי! בדיוק מה שחפשתי... אבל הבלינצ'עס לא מתקשה אחרי האפיה, ועלול להשבר?
וחוצמזה, השוליים של כל 'כובע' לא נפגשו עם אלו שלידו? כלומר, אין מספיק רווח בין שקע לשקע, לא?
ואיזו מלית שמת? המלית המדהימה שתכננתי (חזה מוקפץ בסגנון סיני) לא יתאים כאן, כי זה נוזלי מידי, צריך משו יציב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אז מה;962296:
רעיון פצצתי ופורימי! בדיוק מה שחפשתי... אבל הבלינצ'עס לא מתקשה אחרי האפיה, ועלול להשבר?
וחוצמזה, השוליים של כל 'כובע' לא נפגשו עם אלו שלידו? כלומר, אין מספיק רווח בין שקע לשקע, לא?
ואיזו מלית שמת? המלית המדהימה שתכננתי (חזה מוקפץ בסגנון סיני) לא יתאים כאן, כי זה נוזלי מידי, צריך משו יציב.

אני תמיד עושה את זה בחור אחד כן, באלו שלידו לא, ואז יש מקום לשוליים של הכובע.
ניראה לי שגם אם תעשי בכל חור, זה לא נדבק אחד לשני.

תכיני את הכובעים(עם הבצל ירוק והשמיר)
ואז ממש לפני ההגשה, תמלאי במה שבא לך(מוקפצים וכדו)
תשימי מעל צלחת הפוכה, ותישרי את זה ביחד עם הצלחת.
ככה זה יעמוד טוב, גם עם מילוי שהוא לא פירה או משהו אחר קשיח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנסה---;962294:
כמובן שצריך להגיש מיד אחרי ההכנה שלא ירטב
גזעי!
אבל שלא יתאים לי, בגלל זה.
חוצמזה, אינלי מאיפה להשיג כעת באגט.

אבל תודה לכולכם! אני שומרת את הרעיונות ומניחה שבזמן הלא רחוק כולם יבואו לשימוש.

• הוסף לסימניות
ובקשר לשאלה אם זה נשבר, לפעמים הקצוות ממש טיפה מתפוררים, אבל בגדול זה נשאר בסדר.
(לשים את זה לא הרבה בתנור, עד שזה מתחיל להתייבש, אבל שלא יתייבש לגמרי.

• הוסף לסימניות
תודה מוריה!
הבלינצ'עס לא מתקשה אחרי האפיה, ועלול להשבר? אני צריכה לנייד את זה לעיר אחרת. :mad:
בקופסא אטומה (ללא המלוי כמובן) זה ישמר טוב?

• הוסף לסימניות
מוריה ח - אהבתי מאד!!!
תודה על הרעיון!

• הוסף לסימניות
רעיונות יפים, תודה לכולן,
הנה עוד אחד אקטואלי לפורים בצורת דג

קבצים מצורפים

• דג.jpg
    KB 120.5 · צפיות: 0

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה