דרוש מידע תופסן ראש לטלפון אלחוטי

• הוסף לסימניות
אני מחפש מוצר שיכול להחזיק כל טלפון אלחוטי או סלולרי.
הוא בנוי כמו אוזניות ראש.
בצד אחד ישלו סקוטש ובגב הטלפון גם יש סקוטש. ובצד השני אין אוזניה - יש רק כזו קשת שגורמת לטלפון להיות יציב על הראש.
טוב למי שרוצה להתעסק עם ידים פנויות - וגם רוצה לדבר בטלפון - ולטלפון שלו אין חיבור לאוזניות.
אם מישהוא יודע היכן אפשר להשיג או בארץ או בחו"ל - באיזה אתר - תבוא עליו ברכה.
ניסיתי למצוא - אך ללא מוצא..

• הוסף לסימניות
יש במרכז האלקטרוניקה בירושלים
(עולה 50 שח אם אני לא טועה)

• הוסף לסימניות
מעניין אותי לדעת מה השם של זה.
אני רוצה לחפש את זה בחו"ל באלי אקספרס וכדומה.
וכן בארץ אשמח לדעת מי המשווק של המוצר הזה.

• הוסף לסימניות
מקפיץ

• הוסף לסימניות
אני גם מחפשת
ניסיתי מלא חיפושים באליאקספרס ולא מצאתי
אם תמצא אני אשמח שתעלה לפה קישור.
תודה

• הוסף לסימניות
יש במודיעין עילית במכירה שנקראת ביוטיפול

• הוסף לסימניות
משהו יודע האם ניתן למצוא את המוצר הזה בארץ או בחו"ל?!

• הוסף לסימניות
ראיתי השבוע בטמבור עולה 65-70

• הוסף לסימניות
אמור להיות בקניון רפאלי

• הוסף לסימניות
בירושלים יש בכדורי טיים נראה לי שזה מוצר ביבוא או ביצור בלעדי כך שיהיה קשה להביא נראה לי שאחת החברות חתמה בלעדיות יצור ולכך המחיר קצת גבוה יחסית

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי לאחרונה במרכז האלקטרוניקה בירושלים אחרי הרבה ניסיונות חיפוש בעלי אקספרס, עלה 60או 65 כמדומני
מעניין באמת שאין להם את המוצר הזה

• הוסף לסימניות
ניתן להשיג את המוצר היחודי הנ’’ל
בטלז סטון .בית שמש. ירושלים-אזור רב שפע. בני ברק. נווה יעקב . ברכפלד .
בתאום בטלפון 0527191145

• הוסף לסימניות
אני קניתי לא מזמן באימפריית החסד בירושלים (זה נמצא ליד הקופות)
המקום היחיד שמצאתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה