כללי תופעה מוזרה בייבוא קובץ מאינדיזיין

• הוסף לסימניות
שלום וברכה.
כאשר אני מייבא קובץ וורד מאינדיזיין, באפשרויות הייבוא אני מסמן שימחק את כל סגנונות המסמך, אך שישאיר את הדברים הבולטים (Preserve Local Overrides, כלומר שישמור הגדרות מקומיות (דוגמת מודגש, קו תחתון וכו').
ייבאתי קובץ מסוים לאינדיזיין של 26 עמודים, ומשום מה התכנה לא קלטה את כל ההדגשות, וחלק מהן היא הפכה לסגנון REGULAR.
גם כאשר העתקתי את תכולת הקובץ לקובץ אחר ושמרתי אותו בשם, הבעיה נותרה בעינה. לעומת זאת, בקובץ אחר שעשיתי עם הדגשות, התכנה הכירה את כל ההדגשות.
כיצד ניתן לפתור את הבעיה?
מצ"ב 2 תמונות מסך, אחת של קובץ הוורד ואחת של האינדיזיין.
תודה רבה!

קבצים מצורפים

• קובץ וורד.PNG
    KB 45.2 · צפיות: 16
  • אינדי.PNG
    KB 79 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
גם לי הייתה בעיה כזו, לא מצאתי פתרון אז עקפתי את הבעיה, עשיתי בחר הכל בוורד 'העתק' ו'הדבק'.
לפני זה צריך לסמן בהעדפות ש'בהדבק' יביא איתו את כל המידע (ולא טקסט בלבד), ואם יש בוורד סגנונות אח"כ מוחקים אותם.

• הוסף לסימניות
היה לי דבר כזה לאחרונה, ובדקתי בקובץ הוורד במקומות אלו, כשעשיתי חיפוש למודגש הם לא נתפסו, והיה לי מאוד מוזר, עד שראיתי בהגדרות הגופן שמודגשים אלו הוגדרו כמודגש בשפת האנגלית אבל לא בשפה העברית.

• הוסף לסימניות
לייבא עם סגנונות עוזר בד"כ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה