תופעה מוזרה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רות מיכל;980316:
לכביסה שחורה לא כדאי להשתמש עם אריאל כי הבגדים עלולים לדהות.
הבעיה הגדולה שלי אלו הבגדים עם הפסים. שחור לבן, כחול לבן וכו. מצד אחד הם מקבלים כתמים מצד שני א"א להכניס להרתחה. בקיצור- בעיה.:eek:
הדבר היחיד זה לשפשף עם קליה לפני הכביסה, אבל קניתי עכשיו הרבה חולצות מפוספסות ואין לי כח לעמוד שעות ולקרצף.
ניסיתי כל הפסח לרדוף אחריהם עם סינורים, אבל באיזה שהוא שלב התייאשתי. ועכשיו אני צריכה להתחיל עם כל הכביסות.:eek:

לכביסה שחורה - אני משתמשת באבקה לצבעוני של אריאל שנקראת color & style עם תמונה של שמלה אדומה על האריזה. היא ממש שומרת על הצבע!
ולגבי החולצות המפוספסות - אם תמצאי פתרון תעדכני אותי... זו בכלל בעיה לכבס אותן, גם בלי כתמים מיוחדים...

• הוסף לסימניות
בשביל לשמור על הצבעים בכביסה צבעונית - להוסיף חומץ לתא אבקת הכביסה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נתנאלה;979990:
תשפריצי ספריי סנט מוריץ ישירות על הכתמים, תכניסי למכונה ותראי נפלאות

אם אף אחת לא צלצלה, כנראה המשפט לא היה מספיק חזק... :rolleyes::p:(
אבל, ברצינות, המשפט התמים הזה הוא באמת הוקוס-פוקוס!! אני מזמינה את החלוצה הראשונה לדווח לכולן איזה מדהים הדבר הזה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נתנאלה;980376:
אם אף אחת לא צלצלה, כנראה המשפט לא היה מספיק חזק... :rolleyes::p:(
אבל, ברצינות, המשפט התמים הזה הוא באמת הוקוס-פוקוס!! אני מזמינה את החלוצה הראשונה לדווח לכולן איזה מדהים הדבר הזה!

רק לבגדים בצבע לבן, נכון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטאזרית;980356:
לכביסה שחורה - אני משתמשת באבקה לצבעוני של אריאל שנקראת color & style עם תמונה של שמלה אדומה על האריזה. היא ממש שומרת על הצבע!
ולגבי החולצות המפוספסות - אם תמצאי פתרון תעדכני אותי... זו בכלל בעיה לכבס אותן, גם בלי כתמים מיוחדים...

חול, האבקה הזו...
מניסיון שנתן תוצאה כמו של פותחת האשכול.

• הוסף לסימניות
כתם של יין/ מיץ ענבים שנשפך על שמלה בהירה. איך מורידים? (סנט מוריץ לפי מה שכתבו כאן, יעזור?)
כתם שנשאר על הבגד שבוע ימים... ולא יורד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ntnt;980398:
כתם של יין/ מיץ ענבים שנשפך על שמלה בהירה. איך מורידים? (סנט מוריץ לפי מה שכתבו כאן, יעזור?)
כתם שנשאר על הבגד שבוע ימים... ולא יורד.

הייתי מנסה. אין מה להפסיד. תני לבגד להיות עם זה כמה דקות לפני שאת מפעילה את המכונה

• הוסף לסימניות
יין לבן מוריד כתמי יין אדום!
שפשפי וכבסי שוב.
אל תרתעי מלחזור על הפעולה מספר פעמים.
מחולל נפלאות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;980383:
חול, האבקה הזו...
מניסיון שנתן תוצאה כמו של פותחת האשכול.

ניסית גם אבקות אחרות?
כי מהנסיון שלי האחרות טובות אולי לכיבוס הבגדים שלי - לא לבגדים המוכתמים של הילדים
למרות שאכן ממש לא כתבתי שמחולל נפלאות לכתמים- רק שלא מדהה בגדים שחורים, כי היתה כאן מישהי אמרה שאריאל הדהה לה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטאזרית;980499:
ניסית גם אבקות אחרות?
כי מהנסיון שלי האחרות טובות אולי לכיבוס הבגדים שלי - לא לבגדים המוכתמים של הילדים
למרות שאכן ממש לא כתבתי שמחולל נפלאות לכתמים- רק שלא מדהה בגדים שחורים, כי היתה כאן מישהי אמרה שאריאל הדהה לה...

אריאל לכביסה לבנה מעולה לכתמים אך כמובן מדהה את הבגדים מאד.

כרגע עברתי למקסימה יחד עם כף אב' אוקסיג'ן ואני מרוצה מהתוצאות.
(כמובן עם טיפול בכתמים קשים קודם)

• הוסף לסימניות
נתנאלה והסנט-מוריץ,
אולי אצלך הסנט-מוריץ הוריד כתמים, כי אצלי הוא הוריד את הבגד (שנלבש פעם אחת!!!)
נהיה בו חור שלא אפשר לבישה.

• הוסף לסימניות
לזיכוי הרבות...
מומלץ באופן שוטף לכבס את הכביסה הלבנה (חולצות גבריות, מכנסי בנים לבנות וכד') ב60 מעלות ולהוסיף כוס אוקסיג'ן ישירות למכונה אחרי שאבקת הכביסה ירדה. מחולל נפלאות- חולצות הבנים שלי מאז שגיליתי זאת תמיד נקיות (יותר משנתיים- בדוק ומנוסה) קודם הייתי משפריצה עם המתז ותמיד קרה שפיספסתי איזה כתם בפרט שמדובר במכנסי בנים ארוכות.
חוסך זמן וכח.
כמו כן את בגדי הקיץ הבהירים חולצות פולו , בד, או טריקו וכד'- אני גם מכבסת כך, ורואה ישועות.
לא מומלץ לבגדים עם הדפסים (כמו של פוקס , למשל) מעלות החום הגבוהות פוגעות בהדפסים.

• הוסף לסימניות
לכביסה צבעונית וכהה- פרסיל ג'ל שומר על הצבע ומחיה את הבגד
לכביסה לבנה אבקת כביסה + רן -אין כמוהו
ולחולצות לבנות של גברים אותו הדבר כמו הכביסה הלבנה רק בלי מרכך,כדי לשמור על קשיחות הצווארונים והחפתים.
(סתם כך כדי להימנע מעוגמת נפש אם אתם קונים בהיר תקנו לבן כי אפשר להתנהג איתו יותר באגרסיביות במקרהשל כתמים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה