- הוסף לסימניות
שתעשה סרולוגית אם הייתה במגע עם חולי קורונה ולא נדבקה יש לה נראה לי זכאותגיסתי ללא חוש טעם וריח חום וחולשה וכאבי שרירים מטורפים
היא כבר אחרי שתי בדיקות שיצאה בהן שלילית
שתעשה סרולוגית אם הייתה במגע עם חולי קורונה ולא נדבקה יש לה נראה לי זכאותגיסתי ללא חוש טעם וריח חום וחולשה וכאבי שרירים מטורפים
אולי יש למישהו הסבר הגיוני לכך ?גיסתי ללא חוש טעם וריח חום וחולשה וכאבי שרירים מטורפים
אולי יש למישהו הסבר הגיוני לכך ?
יש הסברים.סביר יותר בעיני שהיא היתה חיובית, הדביקה את כל בני הבית, הנגיף עזב את גופה, אבל היא עדיין סובלת מתופעות פוסט קורונה שאני חושבת שהן מוכרות.
במקור שהבאת מוזכרת רגישות של 95%
השקלול הזה לא נראה לי רלוונטי לנידון, וממש מבלבל את הציבור.בשקלול בדיקות שלא נעשות כראוי ועוד סיבות, הרגישות היא 70% מקור
כנראה שלא כל כך מובן לציבור...זה כמובן לא אומר ש-30% מהבדיקות השליליות שגויות
לטעמי זה צריך להיות בהדגשה ולא בסוגריים.(לפי המצב כעת זה בערך 3%)
אבל בטח תסכימו שהאחוז הזה צולל פלאים עם תוצאה שלילית שניה, ומתמוגג עם תוצאה שלילית שלישית...בכל אופן, ברור שאם לנבדק יש תסמינים והוא גם היה בקרבת חולה מאומת האחוז שהתוצאה שגויה הרבה יותר גבוה.
הוא לא לוקח בחשבון את השקלולהמשפט "לבדיקה שלילית הסתברות גבוהה של 99.9% להיות אמיתית." הוא ציטוט מהמאמר.
כנראה שלא כל כך מובן לציבור...
נכון מאוד!לטעמי זה צריך להיות בהדגשה ולא בסוגריים.
מסכים.אבל בטח תסכימו שהאחוז הזה צולל פלאים עם תוצאה שלילית שניה, ומתמוגג עם תוצאה שלילית שלישית...
אני לא מבין בזה, אבל יתכן שבמקרה הזה הבדיקה אכן נעשתה כראוי והיא מה-5% השגויות (למרות שהסיכוי מאוד נמוך, כאן בהתחשב בפרטי המקרה הסיכוי גבוה יותר) ויתכן שמאותה סיבה שאצלה בבדיקה הראשונה לא זיהו את הנגיף, לא זיהו גם בבדיקה השנייה, כלומר יתכן שהאחוזים של הבדיקות השגויות, תלוי באדם שנבדק.אבל בטח תסכימו שהאחוז הזה צולל פלאים עם תוצאה שלילית שניה, ומתמוגג עם תוצאה שלילית שלישית...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים