תופעת העכבר המשוגע

• הוסף לסימניות
תופעה מוזרה ביותר:

אני משתמש במחשב נייד לנובו S300 לעיסוקי בעריכה תורנית. לאחרונה אני עובד עליו בבית מדרש מסוים, ובכל פעם שאני מחבר את הכבל לאחד מהתקעים בבית המדרש, העכבר משתגע וקופץ ולא ניתן לעבוד איתו! (ומעבר לזה הכל רגיל)

זה קורה רק לעכבר של לוח המגע, אבל אם אני מחבר עכבר חיצוני זה לא קורה לו.

בנוסף, זה קורה רק כאשר האורות בבית המדרש דולקים, אבל כשהשעון מכבה את האורות בצהריים (השקעים עדיין פעילים) התופעה פוסקת!

למחשבים אחרים זה לא קורה, כולל לנובו (אם כי לא בדקתי לגבי הדגם שלי).

נראה שיש למחשב איזה בעיה כשלהי עם הזרם החשמלי של המקום, ודווקא כשהוא בעוצמה מירבית.

יש לזה פיתרון, או שאני תקוע עם העכבר החיצוני?

• הוסף לסימניות
אני ממליץ לך לא לחבר שם את המחשב שלך. (עד כמה שזה אפשרי)
דומני שהתופעה שאתה מתאר כאן מראה על מערכת חשמל לא תקינה או שעברה שינויים ע"י חשמלטור:confused:. (כלומר: חשמלאי אינסטלטור... חלטורה:D:D:D:D) יש שם זליגת חשמל או מתח לא מיוצב.
לא נראה לי שיש לך אישית איך לטפל בזה, אולי תנסה לדבר עם גבאים שיבדקו את מערכת החשמל שלהם.
מתח לא יציב, או פולסים של מתח גבוה מידי יכול לשרוף לך את המחשב או חלק מהרכיבים שלו, שרגישים לשינויי זרם.
(כרטיסים מודפסים, הירוקים האלו, מאוד רגישים לעודף מתח, למרות שיש להם ממיר ל12V לפני הכנסה של הזרם אליהם עצמם. בכל אופן עם עליית המתח הם מקבלים יותר מ12V ועשויים להשרף)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה