תוצאה בגוגל למיקום האמיתי של הוורדפרס ולא למוצג

• הוסף לסימניות
בעזהי"ת

שלום! יש לי אתר וורדפרס שקבציו לא יושבים בתיקיית השרת הראשית אלא בתוך תת-תיקייה, כמו שוורדפרס עצמם ממליצים, ולאחר מכן שיניתי את הקישור כדי שיוצג קישור נקי בלי לוכסן עם שם התיקייה.

ב"ה בגוגל האתר מופיע בין הראשונים, אך ביחד עם שם התיקייה! מישהו יודע למה?

• הוסף לסימניות
ניסיתי להבין על מה אתה מדבר, אבל לא ראיתי את האתר שלך בגוגל בשום ביטוי רלוונטי, אפילו כשמזינים משפטים שמופיעים אצלך באתר.
אולי תתן קישור לחיפוש גוגל שמניב את האתר שלך בתוצאות

• הוסף לסימניות
באיזה דרך או פלאגין הינך משתמש
כדי להודיע לגוגל את תוכן הדברים?

• הוסף לסימניות
בעזהי"ת

דגל ניקוד

האמת שלא זכור לי שעשיתי משהו אקטיבי בעניין גוגל. יכול להיות שהם לקחו את הכתובת מהחתימה שלי פה בפורומים שהכילה לפני כמה ימים את התת-תיקייה, ויקח לו כמה ימים להבין שזה השתנה. בגלל זה אני שואל. האם זו הגדרה כלשהי בוורדפרס או בשרת שפרחה מזכרוני?

• הוסף לסימניות
אני מצרף לך צילו''מ

1. חיפוש בגוגל 'דגל ניקוד'
2. חיפוש בגוגל site:nikkud.com

שים לב :
ב1. - הדומין שלך נמצא השני - יתכן שהראשון גם שייך לך בעבר
ב2. גוגל מודיע לך בראשון שתבוא לאנדקס אצלהם את האתר -כך שכנראה לא עשית את זה- מומלץ - שם תוכל לנהל מה כן יציג ומה לא

בכללי כדאי להשתמש עם מנהל תיוג ומאנדקס לגוגל, כגון יוסטSEO או ALL IN SEO וכדו'
וכו'

בהצלחה

קבצים מצורפים

• צילום מסך - חיפוש - דגל ניקוד.JPG
    KB 139.6 · צפיות: 0
  • צילום מסך - חיפוש - לפי דומיין.JPG
    KB 98 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
בעזהי"ת

תודה רבה! ראיתי בצילו"מ שלך וכן ניסיתי עכשיו בעצמי ואני רואה שזה הסתדר ב"ה.
דוקא קוסמת לי השיטה הטבעית, בלי להתערב בחיפושים, לכן אני צריך להבין: מה אני מקבל מזה שאכנס לקונסול? אני יכול לראות שם כמה חיפשו בגוגל את האתר, או כמה הקליקו?
מן הסתם יש דרך לראות כמה נכנסו גם בלי גוגל, נכון?

• הוסף לסימניות
תוכל לשלוט במה גוגל סורק ובמה לא
וגם מה שיכתב בכותרת ובמטא וכו'
וגם לדווח על לינקים שהתבטלו (לינקים שבורים)

בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה