- הוסף לסימניות
תוך כמה זמן מגיעות תוצאות בדיקת קורונה (קופ"ח מאוחדת)?
והאם יש תוצאות באתר?
והאם יש תוצאות באתר?
24 שעות.תוך כמה זמן מגיעות תוצאות בדיקת קורונה (קופ"ח מאוחדת)?
תוך כמה זמן מגיעות תוצאות בדיקת קורונה (קופ"ח מאוחדת)?
והאם יש תוצאות באתר?
תודה רבה, כן התשובות הופיעו מוקדם מהצפוי באתר,מכירה משהו שקיבל תוך יום,
כן, יש תוצאות באתר מאוחדת, כמו למשטח גרון.
אולי זה תלוי באיזורים.אני עובדת במכבי..
היום- תוצאות בין יומיים לארבע.
תודה רבה, כן התשובות הופיעו מוקדם מהצפוי באתר,
ב"ה שלילי.![]()
אוו, אני מקווה ששלילי.זה ממש נס, אצלנו עשינו לפני שבוע וחצי בשלישי בלילה וקיבלנו תשובה במוצ"ש....
אוו, אני מקווה ששלילי.
קיבלנו [הופיע באתר] בפחות מ24 שעות.אני עובדת במכבי..
באיזו קופה?קיבלנו [הופיע באתר] בפחות מ24 שעות.
מכבי.באיזו קופה?
באמת מעניין מה קרה שזה לוקח יותר זמן.אני עובדת במכבי..
מספר הטלפון במאוחדת לקבלת תוצאות, נכון להיום:תוך כמה זמן מגיעות תוצאות בדיקת קורונה (קופ"ח מאוחדת)?
והאם יש תוצאות באתר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים