תורה, והתנסות

• הוסף לסימניות
ישבתי ועבדתי על פרוייקטים שונים ומשונים. ברקע השמעתי בלולאה את 'אנא עבדא' האגדי והמתוק של ר' יוסל'ה רוזנבלט, ופתאום, נחה עלי הרוח.. בא לי חשק לצייר על זה. לצייר על תורה.
מנגה, גימור בפוטוש'.
כל הזכויות שמורות - כמובן

5.jpg

והתהליך: למרבה הצער מעולם לא התנסיתי בצבעי שמן או מים וכד', אז אני חש מוגבל למדי גם בביטוי הדיגיטלי שלהם ודי חסרים לי הידע והטכניקה. בכל אופן, זה אמור לחקות צבעי שמן...

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg

• הוסף לסימניות
אווירה מדהימה, אהבתי מאד את הטכניקת צביעה המוכתמת הזו. עם קצת יותר גיבוש (למשל באזור הסטנדר), הייתי קונה כזה ציור ענק בהחלט!

• הוסף לסימניות
שו הדא גיבוש?
כאילו החלק הקדמי באזור של הנר והספרים נראה הרבה יותר מגובש מהחלק של האיש שלומד על הסטנדר. למרות שהמראה הכללי מעולה, אם הייתי קונה ציור גדול הייתי רוצה שהאזורים יהיו שווים מבחינת אופן הצביעה.
קשה לי להסביר את המושג גיבוש.. אבל אולי.. אממ.. בוא נגיד שהנוצה למשל הרבה יותר מגובשת בסגנון דומה לזה של האזור של הנר, לעומת האיש והסטנדר? אני מתכוונת לאופן הצביעה, המעבר בין האור והצל...
ואם מישהו שקורא את זה יכול לומר את זה בצורה יותר ברורה, אז בבקשה תעזרו.

• הוסף לסימניות
זה מה שאמרתי, שאני ממש לא מתמצא בסגנון הציור הזה, ואולי לכן קורה גם מה ש @מרים יעל מדברת עליו...
לא, לא קשור! הצביעה מדהימה! זה לא קשור לצביעה אלא כנראה לתהליך, גם לי זה קורה לפעמים בצביעה מהסוג הזה שחלק מהציור נראה פחות מעובד לעומת החלק השני

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נראלי שמש @מרים יעל מתכוונת זה שיש הבדל בצורת הצביעה ביו כל הציור כמעט ששם נתת כל חפץ ברור יחסית ביחס לאדם שהוא יותר מופשט
או בלשון פשוטה זה לא אותה שפה...
השולחן עם העששית והספרים והנוצה- אותו דיבור. הת"ח והסטנדר כנראה גרים במרחק כמה קילומטרים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה