תורה מתוך הדאחקות

• הוסף לסימניות
חבל שלא נולדתי בזמן היוונים. היה מה זה כיף ללכת לחיידר. כזה אקשן. כל בוקר טיול לאזור המערות, משחקי מחבואים ובלשים, ואם תפסו אותך, מה הבעיה, אתה מוציא את הסביבון ואומר להם רק שיחקנו, הנה תראו. בטח גם לא היו שיעורי בית.

היום אני יושב בכיתה משעממת, לא צריך להתחבא מאף יווני, ואסור לשחק בשום משחק.
אני רוצה לראות ילד אחד של החשמונאים שהיה מצליח לשבת כמוני כל היום בכיתה וללמוד.
זה מסירות נפש!

• הוסף לסימניות
הומור עתיק ושחור אבל עדיין הומור

• הוסף לסימניות
זה טוב וגם קצר:)
יישר כוח.

@יאן כאדם בוגר, מה הסיכוי שהיית מוכן לחזור לסדר יום שלך כילד בתלמוד תורה?

• הוסף לסימניות
חבל שלא נולדתי בזמן היוונים. היה מה זה כיף ללכת לחיידר. כזה אקשן. כל בוקר טיול לאזור המערות, משחקי מחבואים ובלשים, ואם תפסו אותך, מה הבעיה, אתה מוציא את הסביבון ואומר להם רק שיחקנו, הנה תראו. בטח גם לא היו שיעורי בית.

היום אני יושב בכיתה משעממת, לא צריך להתחבא מאף יווני, ואסור לשחק בשום משחק.
אני רוצה לראות ילד אחד של החשמונאים שהיה מצליח לשבת כמוני כל היום בכיתה וללמוד.
זה מסירות נפש!
אני כבר רואה את הקטע הזה רץ במיילים ובוואטסאפים.
אם אכפת לך מזכויות יוצרים, לך תשים קרדיט, ועדיף טקסט בסגנון תמונה.

• הוסף לסימניות
אני כבר רואה את הקטע הזה רץ במיילים ובוואטסאפים.
אם אכפת לך מזכויות יוצרים, לך תשים קרדיט, ועדיף טקסט בסגנון תמונה.
זה מחמאה בשבילי.
אני היחיד בפורום שלא בונה על להרוויח מכתיבה.

• הוסף לסימניות
זה טוב וגם קצר:)
יישר כוח.

@יאן כאדם בוגר, מה הסיכוי שהיית מוכן לחזור לסדר יום שלך כילד בתלמוד תורה?
נו צ'אנס.
תאמין לי, לא מבין איך עשינו את זה. וגם לא הישיבה קטנה.

• הוסף לסימניות
כבוגר מותר לך לבחור מה, איך וכמה ללמוד.
כילד אין.
וזה הגיוני לגמרי ש30 אחוז מהילדים מאובחנים עם הפרעות קשב.
ועוד 30 שהמורים היו רוצים לאבחן..
*כשאני מרצה למורות [נכון כיף לי?-זאת נקמה מתוקה!]
אני תמיד שואלת אם יש סיכוי לבקש מהמורות בהפסקה לעשות אותו דבר כמו המנהלת. ככה לעשרים דקות. וכל יום!
אז נכון, אין לי דרך להמציא את גלגל החינוך מחדש.
אבל משהו טוב מתחיל לקרוא כי היום יש "ילדים גדולים" שהם המורים והם מבינים קצת יותר את מה שקורה.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה