- הוסף לסימניות
לקרוא את הלל ולנוח
הלל, אוי, הלל.
תקרא שוב את השתלשלות הדברים.
אני בסך הכל הסברתי אותך, לשאלת odd שתמה על כך שהגדרת את זה כקריאייטיב נטו.
אני אמרתי, שתורה היא לא דבר שמשווקים כחצילים בשוק.
אך כמובן אני מבין שאתה יצרת משהו בנושא הקרוב אליך לשם ההנאה שבדבר, גם אם לא זו הדרך האמיתית בה מתעסקים עם נושא זה.
יש כאן באשכול שראו כוונות נסתרות בפרסומיך אלו, כאילו כביכול אתה מפנה לאנשים העמלים - לאו דווקא מרצונם - לפרנסתם, ומוכיח אותם על התעסקותם התמידית במעשי חולין.
על כך נענית: "לאט לך, קל דעת, ואל תתקע בשופרותיך באוזנינו".
---
לעצם העניין, ייתכן ואנחנו חלוקים ברמת העיקרון;
אבל בכל מקרה לדעתי נושאים קדושים אינם ארגז חול למשחקים ויצירות.
אני ראיתי קצת זילות בהמוניות המשתקפת במודעות שלך.
אז אני באופן אישי מבין שאתה סתם משַחק, וממשיך הלאה. אבל לאו דווקא שכולם רואים את זה כך.
את האפקטים הנחמדים, הצורות והסיסמאות תשחרר על נושאים אחרים, נייטרליים, ואשר העיסוק בהם אינו דורש פוליטקלי קורקט או נושא רציונאל שלם מאחוריו.
לשם המחשה: לא תפרסם "לשם השעשוע" מודעה המכילה תוכן הנגוע במחלוקת, למשל בעד\נגד חבישת פאות.
לסיכום: עבודות נחמדות עשית, המלצתי שפעם הבאה תבחר כנושא איזה נונסנס מוחלט (זה לפחות מה שאני אוהב לעשות) או אם אתה מחפש אתגר קריאייטיבי ברור, תוכל לבחור באיזה נושא גלובאלי בעל חשיבה קולקטיבית (זהירות בדרכים, סמים, או סתם שיווק מוצרים נייטרלים - נעלי אדידס).
ואה, אל תיעלב בכוח. אין צורך.
הלל, אוי, הלל.
תקרא שוב את השתלשלות הדברים.
אני בסך הכל הסברתי אותך, לשאלת odd שתמה על כך שהגדרת את זה כקריאייטיב נטו.
אני אמרתי, שתורה היא לא דבר שמשווקים כחצילים בשוק.
אך כמובן אני מבין שאתה יצרת משהו בנושא הקרוב אליך לשם ההנאה שבדבר, גם אם לא זו הדרך האמיתית בה מתעסקים עם נושא זה.
יש כאן באשכול שראו כוונות נסתרות בפרסומיך אלו, כאילו כביכול אתה מפנה לאנשים העמלים - לאו דווקא מרצונם - לפרנסתם, ומוכיח אותם על התעסקותם התמידית במעשי חולין.
על כך נענית: "לאט לך, קל דעת, ואל תתקע בשופרותיך באוזנינו".
---
לעצם העניין, ייתכן ואנחנו חלוקים ברמת העיקרון;
אבל בכל מקרה לדעתי נושאים קדושים אינם ארגז חול למשחקים ויצירות.
אני ראיתי קצת זילות בהמוניות המשתקפת במודעות שלך.
אז אני באופן אישי מבין שאתה סתם משַחק, וממשיך הלאה. אבל לאו דווקא שכולם רואים את זה כך.
את האפקטים הנחמדים, הצורות והסיסמאות תשחרר על נושאים אחרים, נייטרליים, ואשר העיסוק בהם אינו דורש פוליטקלי קורקט או נושא רציונאל שלם מאחוריו.
לשם המחשה: לא תפרסם "לשם השעשוע" מודעה המכילה תוכן הנגוע במחלוקת, למשל בעד\נגד חבישת פאות.
לסיכום: עבודות נחמדות עשית, המלצתי שפעם הבאה תבחר כנושא איזה נונסנס מוחלט (זה לפחות מה שאני אוהב לעשות) או אם אתה מחפש אתגר קריאייטיבי ברור, תוכל לבחור באיזה נושא גלובאלי בעל חשיבה קולקטיבית (זהירות בדרכים, סמים, או סתם שיווק מוצרים נייטרלים - נעלי אדידס).
ואה, אל תיעלב בכוח. אין צורך.
הנושאים החמים