• הוסף לסימניות
איך משיגים תור במהלך השבועות הקרובים?
אפשרי בכל הארץ, בעדיפות לירושלים / בני ברק / נתיבות / באר שבע / אשדוד / אשקלון.
התורים הראשונים הם לסוף חודש 06/25.

יש בוט שמאתר תורים פנויים?

ישר כח מאד.

• הוסף לסימניות
תנסה להכנס לאתר על הבוקר אזור שבע שמונה יש תורים לרוב
אופציה ב' יש אפשרות של קביעת תור לתעודת זהות ללא שינוי פרטים ובו יש תורים קרובים
רלוונטי אם היה לכם ת.ז. ביומטרי
מצרף קישור https://govisit.gov.il/he/app/appointment/262/2144/info

• הוסף לסימניות
הבנתי שבמשרד הפנים שבאזור תל ציון (בינימין)יש כל הזמן תורים פנויים.

• הוסף לסימניות
קחו נשימה עמוקה
כמו ש @אברימי 2.0 כתב בבוקר נפתחים הרבה תורים
אבל גם לאורך היום משתחרר תור פה ושם
צריך לרענן כל הזמן את הדף .
ולתפארת מדינת ישראל 2025

• הוסף לסימניות
בשעות הבוקר בימים שהם עובדים.
למה.
ככה.
כובע. אחד ההזויים אין לי מילים.
מחכה כבר ארבעה חודשים לתור שפוספס הבוקר פשוט הלכתי פיזית ואמרו לי שכל בוקר פותחים תורות לעוד שבוע...
אמרתי שאני בעבודה ביום ההוא שפתוח אז אמרו לי 'מפונק'..
התביישתי אבל לא הגבתי, מה לעשות ככה זה להיות חרדי במדינה שלנו.
זה שהיום שר הפנים הוא חרדי [ארבל חרדי, לא?]
וזה ששר העבודה הוא חרדי [בן צור, חרדי, לא?],
לא מונע מפקדי המשרדים האלו להתעמר בנו אין מילה אחרת!!
וללכלך עלינו בתקשורת כמו שעשו משרד העבודה דרך חשב האוצר, לא יודע מי אשם.
אבל אני כן יודע שאני חש שנאה, אני לא נחיתי בדרך כלל, אבל אין הסבר אחר ליחס ולתגובות, ולהתעמרות.
ומצד שני אין שום עזרה או פעילות ע"י כבוד השרים.
לעניינינו, אם מישהו חושב שהכלל הזה הוא הגיוני, ועוד יותר הגיוני שהכלל הזה הוא 'סודי' ולא מעודכן בשום מקום.
שיגיב כאן.
מה פירוש אנחנו פותחים תורים בשעות מסוימות ובמערכת התורים הם לעוד מינימום שלושה חודשים, אם בכלל, כן יש לשכות שרק פעם בשבועיים אפשר לקבוע אצלהם תורים לעוד חודשיים וחצי, כי כל התורים משוריינים לקטע המשוגע הזה, שכאמור לא ידוע בשום מקום חוץ מבפרוג.
סליחה שאני בלי מצרו"ח

• הוסף לסימניות
אופציה ב' יש אפשרות של קביעת תור לתעודת זהות ללא שינוי פרטים ובו יש תורים קרובים
רלוונטי אם היה לכם ת.ז. ביומטרי
תור א': יש ת"ז ביומטרית. אבל יש שינוי פרטים (נישואין).
תור ב': אין שינוי פרטים. אין ת"ז ביומטרית.

שניהם חייבים תורים פיזיים.
[א' הגיעו ללשכה בבאר שבע אחר שנאמר להם טלפונית שאין צורך בתור, ולא הסכימו להכניס אותם, 'כי אין לכם תור'.]

• הוסף לסימניות
דרכון ראשון, מחייב הגעה פיזית ? ומה עושים אם התורים מאוחרים, מתחשבים בטיסה קיימת ? מישו ?

• הוסף לסימניות
לנו לא היה תור אפילו שניסינו במשך חודשיים כל יום על הבוקר לבדוק כי אמרו שבבוקר נפתח תורות,
עד שהלכנו לסניף בבני ברק במרכז רימונים, הגענו לשם ב7:50 (10 דקות לפני הפתיחה ) ואחרי שעתיים יצאנו משם עם שתי ת.ז.

• הוסף לסימניות
בשעות הבוקר בימים שהם עובדים.
למה.
ככה.
כובע. אחד ההזויים אין לי מילים.
מחכה כבר ארבעה חודשים לתור שפוספס הבוקר פשוט הלכתי פיזית ואמרו לי שכל בוקר פותחים תורות לעוד שבוע...
אמרתי שאני בעבודה ביום ההוא שפתוח אז אמרו לי 'מפונק'..
התביישתי אבל לא הגבתי, מה לעשות ככה זה להיות חרדי במדינה שלנו.
זה שהיום שר הפנים הוא חרדי [ארבל חרדי, לא?]
וזה ששר העבודה הוא חרדי [בן צור, חרדי, לא?],
לא מונע מפקדי המשרדים האלו להתעמר בנו אין מילה אחרת!!
וללכלך עלינו בתקשורת כמו שעשו משרד העבודה דרך חשב האוצר, לא יודע מי אשם.
אבל אני כן יודע שאני חש שנאה, אני לא נחיתי בדרך כלל, אבל אין הסבר אחר ליחס ולתגובות, ולהתעמרות.
ומצד שני אין שום עזרה או פעילות ע"י כבוד השרים.
לעניינינו, אם מישהו חושב שהכלל הזה הוא הגיוני, ועוד יותר הגיוני שהכלל הזה הוא 'סודי' ולא מעודכן בשום מקום.
שיגיב כאן.
מה פירוש אנחנו פותחים תורים בשעות מסוימות ובמערכת התורים הם לעוד מינימום שלושה חודשים, אם בכלל, כן יש לשכות שרק פעם בשבועיים אפשר לקבוע אצלהם תורים לעוד חודשיים וחצי, כי כל התורים משוריינים לקטע המשוגע הזה, שכאמור לא ידוע בשום מקום חוץ מבפרוג.
סליחה שאני בלי מצרו"ח
איך הנושא החרדי קשור לתורים??
לחילונים יש תור?
בגלל שהשרים חרדים זה אמור להיות טוב יותר?
ערים בשליטה חרדית מנוהלים טוב.. ??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה