עזרה תור למשרד הפנים, דרכון, מקרה דחוף!!

• הוסף לסימניות
מרגיש לי מסוכן מידי
למה מסוכן? עשינו את זה שבוע שעבר ותוך 20 דק' היינו עם דרכון ביד!
(אה, התענוג עלה 760 ש"ח בתשלום מראש באתר, בתשלום במקום זה עולה כ100 ש"ח יותר)

• הוסף לסימניות
שאלה למבינים בתחום
יש לי דרכון בר תוקף הבעיה הוא שהתחתנתי ובתעודת זהות שיניתי כבר סטטוס את השם שלי עדיין לא שיניתי רק כתוב בספח שאני נשואה(יש לי עדיין גם את הספח הישן)
בדרכון כתוב לי שאני רווקה

האם יעשו לי בעיה עם זה?
ואם אני משתמשת עם הספח הישן האם יש אפשרות לעלות על זה שיש לי כבר ספח מעודכן?
אין עם זה שום בעיה.
עקרונית ההנחיה היא שאם מחליפים את השם בתעודת זהות, צריך להחליף גם את השם בדרכון.
אבל זו הנחיה, זה לא מונע שימוש בדרכון או משהו.
כשמזמינים טיסה, לכתוב בכרטיס את השם שמופיע בדרכון.
אם עדיין לא החלפת את השם בתעודת זהות, כשתלכי לעשות את זה, את יכולה להביא איתך את הדרכון ויחליפו לך.

• הוסף לסימניות
שאלה למבינים בתחום
יש לי דרכון בר תוקף הבעיה הוא שהתחתנתי ובתעודת זהות שיניתי כבר סטטוס את השם שלי עדיין לא שיניתי רק כתוב בספח שאני נשואה(יש לי עדיין גם את הספח הישן)
בדרכון כתוב לי שאני רווקה

האם יעשו לי בעיה עם זה?
ואם אני משתמשת עם הספח הישן האם יש אפשרות לעלות על זה שיש לי כבר ספח מעודכן?
מעניין. כשהגעתי שלנות סטטוס - לא הסכימו, מאחר שיש לי דרכון בתוקף וחייבים לעדכן גם אותו. נאלצתי לקבוע תור נוסף ולגיע עם הת.ז. והדרכון

• הוסף לסימניות
אפשר לעשות דרכון זמני תוך כמה ימים בלשכות ללא הזמנת תור בכלל
הוא תקף לשנה ועכשיו במחירי חורף יותר זול.

• הוסף לסימניות
אפשר לעשות דרכון זמני תוך כמה ימים בלשכות ללא הזמנת תור בכלל
הוא תקף לשנה ועכשיו במחירי חורף יותר זול.

מחיר חורף הסתיים אתמול ה 28.2.23

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
היום היה תורות בבית שמש ב8.35 ובתוך דקה הכל נגמר
לא להיתייאש רק להיתאקש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה