דרוש מידע תור למשרד הפנים לחידוש דרכון ביומטרי

• הוסף לסימניות
רק אני לא מקושרת לשום צדיק?
אם כבר בקישור לצדיקים עסקינן... מעשה שהיה כך [לא] היה, אברך אחד נולד לו בן, והרב שלו בירך אותו שיהיה קשור לכל הצדיקים.. האבא צעק לללללללללאאאאאאאאאאאאאאא.
שאל אותו הרב, למה לא? הרי אין לך ברכה גדולה מזו.
השיב האבא לרב, תברך אותו שהוא יהיה עשיר מופלג, וכבר כל הצדיקים יהיו קשורים אליו.....

• הוסף לסימניות
:mad::mad::mad:
אני שמחה לשמוע שאני נוסעת לטיול או לביקור.
אין לי מושג לאן את נוסעת, ולמה.
במקרה שלנו, זה סיפור שונה ודחוף בשל נסיבות רפואיות. זה הכל.
מפרגנת באהבה ולכל עמישראל לנסוע רק לשמחות ולטיולים

• הוסף לסימניות
אין לי מושג לאן את נוסעת, ולמה.
במקרה שלנו, זה סיפור שונה ודחוף בשל נסיבות רפואיות. זה הכל.
מפרגנת באהבה ולכל עמישראל לנסוע רק לשמחות ולטיולים
מוזמנת להתפלל על חיים בן צביה לרפו"ש
שנזכה עוד אי פעם לנסוע להורים ולכבד אותם

• הוסף לסימניות
אני מהצפון, ופשוט אין לי תח"צ לי-ם רק מהשעה תשע בבוקר, ככה שזה לא רלוונטי.
בכל אופן, מה דעתכם על פתיחת אשכול להחלפת תורים למשרד הפנים, ילך?
אני לא יודעת כמה צפון אתם. אבל בקרית שמונה יש הרבה תורים פנויים.

• הוסף לסימניות
תשלח לי מייל ל meb*gmail .com ואשלח לך את המ.ז שעליו נקבע התור

• הוסף לסימניות
אשתי הגיעה למשרד בגלל טעות שהיתה להם, היא הגיעה מוקדם בערך בשעת הפתיחה והכניסו אותה בלי תור,
קיצור תבואו מוקדם ותתרצו משהו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה