עזרה תור לפרופ' תמרה ויגננסקי (בקשה לא שגרתית)

• הוסף לסימניות
שלום
מחפש מישהו שיש לו תור החל מ1/6 לפרופ' תמרה ויגננסקי
מומחית בעיניים ילדים ופזילה
ומוכן להחליף לתור קרוב יותר ב15/4 שעה 15:50 בתל אביב
אפשרות בתשלום סמלי
תודה רבה רבה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
גם אני הייתי צריכה לבן שלי.
פשוט להתקשר למרפאה עצמה בהוד השרון בימים שהיא מקבלת,
ותמיד יש ביטולים.
אפשר לקבוע כמעט מהיום להיום--
יש שם מזכירה מאוד אדיבה..
בשורות טובות!

• הוסף לסימניות
ה 15/4 כבר עבר....

• הוסף לסימניות
סליחה
התור שיש לי הוא ל15/5 כמובן
אבל אני צריך תור רק 1/6
בשביל ההשתתפות של הקופת חולים

• הוסף לסימניות
הקפצה
אם יש למישהו תור בחודשיים הקרובים
ומעוניין להחליף לתור ב15/5
אודה לו מאוד מאוד

• הוסף לסימניות
גם אני הייתי צריכה לבן שלי.
פשוט להתקשר למרפאה עצמה בהוד השרון בימים שהיא מקבלת,
ותמיד יש ביטולים.
אפשר לקבוע כמעט מהיום להיום--
יש שם מזכירה מאוד אדיבה..
בשורות טובות!
אני מנסה כבר כמה שבועות ולא היו ביטולים בשום יום,
איך יכול להיות שהצלחתם?
קבעו לנו תור לעוד חצי שנה.

אשמח לעזרה.

• הוסף לסימניות
פרק תהילים לפני הטלפון --
וזה עובד....
בהצלחה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה