אני צריכה מידע ממש דחוף על אמינות של אפי קפיטל או
מנהל המכירות שלהם בקשר לפרוייקט בד4 גולדן ויו
ממש דחוף לי כל מידע
האם לקחתם עורך דין מטעמכם?אני קניתי דירה בבית שמש אפי קפיטלוברוך השםכבר קבלנו מפתח.והכל היה בסדרכמובן לקבל ערבויות מהבנק. מי מנהל המכירות שאתם מצינים אותו?
האם לקחתם עורך דין מטעמכם?
תודה על התגובה
.בודאי חיב.
נחמיהמי הנציג
איזה פרויקט של אפי קפיטל כבר קיבל מפתחות?אני קניתי דירה בבית שמש אפי קפיטלוברוך השםכבר קבלנו מפתח.והכל היה בסדרכמובן לקבל ערבויות מהבנק. מי מנהל המכירות שאתם מצינים אותו?
איזה פרויקט של אפי קפיטל בבית שמש קיבל מפתחות???אני קניתי דירה בבית שמש אפי קפיטלוברוך השםכבר קבלנו מפתח.והכל היה בסדרכמובן לקבל ערבויות מהבנק. מי מנהל המכירות שאתם מצינים אותו?
איזה פרויקט של אפי קפיטל בבית שמש קיבל מפתחות???
שכונת מ 3
לאפי קפיטל ואפי נתיב אין שום קשר ביניהם.אני מבקשת סליחה הפרויקט שנמסר ברמה א שיך לא.פ.י.נתיב פתוח בע"מ .ממש מחילה
יכול להיות שזו אחת החברות בקבוצה תבררועם נציג המכירות
בהצלחה.
שוב סליחה ותצליחו.לאפי קפיטל ואפי נתיב אין שום קשר ביניהם.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים