- הוסף לסימניות
מנסיון העבר, לא בדקו האם בן הזוג השני עבד או לא.יש מצב שההחזר זה רק בתנאי שבן הזוג עובד או במילואים
מנסיון העבר, לא בדקו האם בן הזוג השני עבד או לא.יש מצב שההחזר זה רק בתנאי שבן הזוג עובד או במילואים
כרגע לא פורסם שום מתווה.הבנתי שיש אפשרות לקבל החזר של 100% יום עבודה ועד לתקרה של 460 ש"ח ליום, עבור הורה שלא יכול לעבוד בגלל הילדים (עד גיל 14).
ילד חינוך מיוחד זה עד 150% וכן הורה יחידני כנל
הבקשה צריכה להיות מוגשת דרך ביטוח לאומי
ואני בדרך לעשות את זה בהזדמנות הקרובה..
תעדכני אם הולך לך
אני מבינה שזאת הסיבה שאנחנו הולכים לשלם החודש על מעון שהילדים לא דרכו בו מתחילה ועד סוף.לכאורה המעסיק אמור לשלם לו משכורת רגיל. הוא לא אשם שהמוסד סגור.
אני עובדת בגן עירייה (3-6),לכאורה המעסיק אמור לשלם לו משכורת רגיל. הוא לא אשם שהמוסד סגור.
אדרבה,מלחמה זה לא מבצע
במבצעים היו פיצויים
במלחמה יכולים להחליט אחרת
אף אחד לא יכול להבטיח שיהיו
אני שמעתי (לא יודעת כמה המקור אמין)אדרבה,
במלחמה ייתנו יותר,
כי היא נמשכת הרבה יותר זמן.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים