תח"צ תושבי מודיעין עילית (ולא רק..): מערכת חדשה לניטור ובירור לתחבורה ציבורית

• הוסף לסימניות
כדאי להתקשר ולשמוע להתחבר ולעזור ליעול מצב התח"צ בעיר
יש אופציה להתקשר לקו ולשמוע דרכו מתי מגיע האוטובוס לתחנה, גם שם יש שיפורים מבורכים
@מנוי פרימיום יש שם את הפיתוח שלך של מספר האוטובוס הממיועד, ועוד רעיונות
unnamed (2).jpg

• הוסף לסימניות
@מנוי פרימיום יש שם את הפיתוח שלך של מספר האוטובוס הממיועד, ועוד רעיונות
יש שם אפשרות לחיפוש לפי מספר רישוי - אבל רק אם האוטובוס עדיין על המסלול.
אין שם מידע בזמן אמת על מספר רישוי של האוטובוס שמתקרב לתחנה

• הוסף לסימניות
יש שם אפשרות לחיפוש לפי מספר רישוי - אבל רק אם האוטובוס עדיין על המסלול.
אין שם מידע בזמן אמת על מספר רישוי של האוטובוס שמתקרב לתחנה
יש שם אופציה שהוא מעדכן שהאוטובוס שאמור לצאת נמצא בקו קודם
או שהאוטובוס הקרוב שאמור לבוא לתחנה מה מספר הרכב שלו

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עשיתי עכשיו חיפוש לפי תחנה ועשיתי * ואז הוא נתן לי מידע:
מיקום האוטובוס בק"מ לפני תחנה הקרובה, סוג הרכב, צבע הרכב, מס' רישוי,
ואם לא הייתי עושה כוכבית אלא 7 או 9 לשמוע את מיקומי האוטובס עד לתחנה או לשמיעת האוטובוס הקרוב

• הוסף לסימניות
עשיתי עכשיו חיפוש לפי תחנה ועשיתי * ואז הוא נתן לי מידע:
מיקום האוטובוס בק"מ לפני תחנה הקרובה, סוג הרכב, צבע הרכב, מס' רישוי,
ואם לא הייתי עושה כוכבית אלא 7 או 9 לשמוע את מיקומי האוטובס עד לתחנה או לשמיעת האוטובוס הקרוב
זה עובד מצוין, אבל יש לו באג קטן בעיבוד המידע, שגורם לפעמים למסירת מידע שגוי לנוסעים.
אם הוא מעונין לחסוך זמן בבדיקות וניסויים אתה מוזמן להפנות אותו אלי.

• הוסף לסימניות
זה עובד מצוין, אבל יש לו באג קטן בעיבוד המידע, שגורם לפעמים למסירת מידע שגוי לנוסעים.
אם הוא מעונין לחסוך זמן בבדיקות וניסויים אתה מוזמן להפנות אותו אלי.
זה האיש שמפעיל את הקו
בעבר היה יועץ של קווים לתח"צ בערים חרדיות

• הוסף לסימניות
יש באג קטן במערכת
כשאתה מברר זמן הגעה הוא נותן לך רשימה של זמנים קדימה
לפני הרשימה הוא אומר שניתן ללחוץ * לפרטים
הכוונה שלהם זה שכל זמן שאתה לוחץ עליו תשמע את הפרטים, אבל אני לא יודע אם מישהו מבין את זה ולכן אם שמעת שקו 5 יגיע בעוד 5 דק' ואז הוא עבר לזמן הבא ורק אז לחצת על * אז תשמע את פרטי האוטובוס ומיקומו של הזמן הבא ולא הזמן הקרוב שיגיע לתחנה.

בנוסף,היה לי היום שאמרו לי שהקו בתחנה בעוד שהוא היה 2 תחנות אחורה.(המתנתי לקו 1 בתחנה 60299 והוא היה בתחנה במסילת ישרים לפני תחנת המסוף)

• הוסף לסימניות
שימו לב!
הקו לא מעביר את התלונות שלכם למשרד התחבורה
זה צריך לעשות בנפרד.
זה רק עוזר לעיריה לעשות בירור נתונים מסודר.

גם הנתונים שיש במערכת מיקודרך זה רק טלפון ומייל. ללא שם ות.ז.
המערכת היא מוצלחת
והיא מזהה חריגות ומציעה לך להתלונן עליהם
ממש מענין.

• הוסף לסימניות
יש באג קטן במערכת
כשאתה מברר זמן הגעה הוא נותן לך רשימה של זמנים קדימה
לפני הרשימה הוא אומר שניתן ללחוץ * לפרטים
הכוונה שלהם זה שכל זמן שאתה לוחץ עליו תשמע את הפרטים, אבל אני לא יודע אם מישהו מבין את זה ולכן אם שמעת שקו 5 יגיע בעוד 5 דק' ואז הוא עבר לזמן הבא ורק אז לחצת על * אז תשמע את פרטי האוטובוס ומיקומו של הזמן הבא ולא הזמן הקרוב שיגיע לתחנה.

בנוסף,היה לי היום שאמרו לי שהקו בתחנה בעוד שהוא היה 2 תחנות אחורה.(המתנתי לקו 1 בתחנה 60299 והוא היה בתחנה במסילת ישרים לפני תחנת המסוף)
ראיתי שיש גם אפשרות לדפדף כך שאם הוא כבר עבר את האוטובוס הרצוי ואני רוצה לשמוע מידע עליו אפשר ללחוץ על 2 ולחזור לקודם שהושמע או 8 לעבור להבא בתור

• הוסף לסימניות
רק אצלי לא עובד?
רואה רק מידע על החברה
ועל הלקוחות שלהם

• הוסף לסימניות
כפי שכבר נכתב פה, מי שפיתח את המערכת הוא משה יעקובזון מביתר שהיה מבכיר חברת קוים וכיום מהצד השני של המפה
יועץ תחבורה לעירית מודיעין עילית

• הוסף לסימניות
איפה לא עובד?
המערכת היא מערכת טלפונית,
חחח
אולי זה אמור להופיע באתר ובפרסום?
מערכת טכנולוגית - נשמע ממוחשבת...
כמי שעובדת בפרסום ושיווק - יש מה לעבד בפרסום

:)

מעניין איך זה עובד
ננסה

• הוסף לסימניות
יש באג מסוים
אם האוטובוס כבר מתקרב לתחנה המערכת אומרת שהאוטובוס בתחנה בעוד כשלוחצים על * שומעים שהאוטובוס עוד לא הגיע לתחנה
זה משנה בתחנות שלא רואים את האוטוובס מתקרב

• הוסף לסימניות
שימו לב!
הקו לא מעביר את התלונות שלכם למשרד התחבורה
זה צריך לעשות בנפרד.
זה רק עוזר לעיריה לעשות בירור נתונים מסודר.

גם הנתונים שיש במערכת מיקודרך זה רק טלפון ומייל. ללא שם ות.ז.
המערכת היא מוצלחת
והיא מזהה חריגות ומציעה לך להתלונן עליהם
ממש מענין.
לא הבנתי איך מתלוננים דרך המערכת, ואיך זה שתושבים יודעים איפה האוטובוס עוזר לעירייה לטפל בבעיה
שיסתכלו בדאטאבוס, יהיה להם את כל הנתונים ברגע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה